Затворникът, с прякор Жигулито, е издъхнал в неделя в болница

...
Затворникът, с прякор Жигулито, е издъхнал в неделя в болница
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Умря Жигулито, който Райфъла помля в затвора!

Затворникът, с прякор Жигулито, е умрял в неделя в болница в Пловдив, научи БЛИЦ от свои източници. Жигулито, както първо БЛИЦ заяви, претърпя побой преди няколко седмици в стационара на зандана.

Той се спречкал с предприемача Атанас Червенков-Райфъла, който лежи с 13-годишна присъда за обезпечение на ликвидиране и палеж на коли. Райфъла протегнал ръка и нокаутирал съперника си. Побоят не е бил нечовечен, големият предприемач нанесъл единствено един удар на Жигулито, който паднал на земята. Предполага се, че Жигулито, който лежал за машинация, е умрял от белодробната емболия, от която страдал.

Междувременно поради този случай и поради подозрения, че е поръчал и зад решетките палежа на колата на шефа на пандиза Божил Иванов, Райфъла бе изместен от Пловдивския в Софийския затвор. Именитият пандизчия няма да бъде връщан още веднъж в града под тепетата, тъй като непрекъснато създавал проблеми и измежду управата на зандана и измежду съкилийниците си. Той ще бъде докарван в Пловдив единствено за делата, които не престават. Освен, че делото за обезпечение за ликвидиране и палеж на коли ще започва още веднъж, поради процесуални пропуски, ще има и нови обвинявания за други закононарушения.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР