Затвореният твърд мъж от Манчестър Дъги Джойс изпрати видео съобщение

...
Затвореният твърд мъж от Манчестър Дъги Джойс изпрати видео съобщение
Коментари Харесай

Известният британски хардман Дъги Джойс пусна видео от зад решетките, в което отрича слуховете за затвора

Затвореният корав мъж от Манчестър Дъги Джойс изпрати видео известие от затворническата си килия, в което отхвърля, че е бил обект на нахлуване зад решетките.

Това последва непотвърдени известия, разпространяващи се необятно в обществените медии, че 35-годишният Джойс, който излежава присъда за грубо нахлуване над 78-годишен мъж в пъб в центъра на Манчестър, е бил атакуван в душовете на пандиза, оставяйки Джойс да се нуждае от интервенция на очите си.

Но Джойс, един от най-известните членове на общността на пасажерите в Манчестър, разгласява видео от затворническата си килия. Смеейки се и усмихвайки се, той споделя: „ Приличам ли ви на човек, който е в болничното крило или е завършил? “ Той подписва късия клип, като споделя, че е „ пресен като маргаритка “ и намига към камерата, до момента в който лежи назад на леглото си в затворническата килия.

През ноември Джойс беше вкаран в пандиза за жестокото нахлуване. След като беше изпратен за 19 месеца, полицията го разказа като „ нападателен и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР