Затворени между четири стени и уплашени до краен предел, четирима

...
Затворени между четири стени и уплашени до краен предел, четирима
Коментари Харесай

Заложниците се доближават до свободата в новия епизод на „Пъзел: Похитени“

Затворени сред четири стени и уплашени до краен лимит, четирима другари ще дадат всичко от себе си, с цел да оцелеят. Попаднали в плен на рискови нарушители, те ще опитат да избягат. Ще съумеят ли, гледайте в първо във.
 
Наемниците Зак и Боби предотвратяват невъзмутимия опит за бягство на програмиста Тони и приятелката му Ади. Престъпниците връщат младата двойка при приятелите им Ира и Вал, като завързват ръцете и краката им със свински опашки, с цел да предотвратят наново бягство.
 Пъзел Похитени NOVA

 Пъзел Похитени NOVA
Докато Зак и Боби сърфират в интернет, търсейки бързо и елементарно решение за отваряне на сейфа, заложниците им подхващат нови дейности, с цел да се приближат до мечтаната независимост. Съобразителният програмист Тони предлага да скъсат свинските опашки благодарение на връзките на обувките на Ади. След известна опозиция, актрисата Ира съумява да се измъкне, а по-късно освобождава и приятелите си.-->
 
Докато тече новият опит за бягство, рисковите наемници се пробват да се отърват от натрупа. Дали Тони, Ади, Ира и Вал ще намерят верния излаз този път, гледайте в новия епизод на „ “.
 Пъзел Похитени NOVA
Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн във всяка сряда в 16:00 ч.

Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР