Затворена в стаята в хотела в Мелбърн бе през изминалата

...
Затворена в стаята в хотела в Мелбърн бе през изминалата
Коментари Харесай

Лолита прекара една седмица като затворник

Затворена в стаята в хотела в Мелбърн бе през миналата седмица половинката на Григор Димитров - Лолита Османова. Причината за това не е наложена карантина поради ковид или заболяване на рускинята, написа burgas24.bg.

Красавицата не мърда от стаята по през целия ден поради следването си. Лолита прекарва времето си пред преносимия компютър, слушайки лекции. В момента тече семестърът на Лолита в Московския университет. Тя учи логика на психиката онлайн, като към този момент е втора година.

" Днес слушах лекция за паническите офанзиви и лекуването им - показа в един от дните Лолита. - В аероплан при турбуленция, става известно, аз имам не под паника офанзиви, както мислех по-рано, а изолирана уплаха. "

За лекциите на Османова й се постанова да се оправя и с часовата разлика сред Австралия и Русия. Тя е осем часа. Затова, когато няма лекции, Лолита почива. Дори храната й бе доставяна в стаята, като половинката на Григор в няколко следващи дни залага на супи. През уикенда Лолита въпреки всичко направи няколко разходки из Мелбърн. Намери време и за следващата порция психични препоръки, които дава в един от профилите си в инстаграм. Направи и една две-тренировки във фитнеса на хотела.

Заради лекциите през предходната седмица Османова не гледа тренировките на Димитров. Преди това тя постоянно бе на кортовете в Мелбърн, до момента в който най-хубавият ни тенисист се приготвяше. Не пропусна и нито един от мачовете му в подгряващия шампионат, в който Гришо стигна до полуфиналите. През предходната седмица Григор бе придружаван от треньора си Данте Ботини и физиотерапевта Алгис Христов до кортовете.

Едно е несъмнено, даже лекциите й да не са завършили, Лолита няма да пропусне първата среща на българина на " Аустрелиън Оупън ". Рускинята още веднъж бе на трибуните дружно с щаба по време на мача с квалификанта Иржи Лехечка (Чех). Двубоят бе рано тази заран българско време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР