Затваряне с продължителност от две до четири седмици е необходимо,

...
Затваряне с продължителност от две до четири седмици е необходимо,
Коментари Харесай

Коронавирус: В Германия заговориха за необходимост от нов локдаун

Затваряне с дълготрайност от две до четири седмици е належащо, с цел да се прекъсне трета вълна на ковид. Това разгласи върховен здравен чиновник в Германия.

Лотар Вилер, президент на института " Роберт Кох ", сподели, че прогнозите показвали, че подвижността би трябвало да бъде понижена всеобщо, с цел да се спре повишаването на инфектираните.

" Всеки ден, в който не действаме, губим животи ", посочи той по време на седмична конференция.

От своя страна здравният министър Йенс Шпан настоя, че Германия се нуждае от национално затваряне, с цел да прекъсне последната вълна на ковид в страната,.

Шпан съобщи, че обществените контакти би трябвало да се контролират от вечерен час, в случай че е належащо. " Не можем да чакаме, до момента в който клиниките се претрупани. Следователно третата вълна би трябвало да бъде прекратена допустимо най-скоро ", сподели той.

Според министъра обстановката със болестта в Германия към момента е напрегната. Ваксинацията върви, само че към момента не е задоволително бърза. Шпан акцентира, че ползата към трите налични ваксини в Германия е огромен и акцентира, че те ще обезпечат имунизацията на AstraZeneca на Бундестага.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР