Затваряме вратата за 2020 г., докато отваряме новия брой на

...
Затваряме вратата за 2020 г., докато отваряме новия брой на
Коментари Харесай

Последният МЕНИДЖЪР за 2020 г. Да заповяда 2021!

Затваряме вратата за 2020 година, до момента в който отваряме новия брой на списание „ Мениджър “, в което този път особено място заемат хората, които вършат нещата по-добре. Мениджъри, бизнесмени, създатели – те не останаха на пауза през тази особена година, даже когато изглеждаше, че този свят, видял какво ли не, не знае по какъв начин тъкмо да продължи напред.

Ето и още от наличието на последния „ Мениджър “ за 2020 година:

Годината в фотоси – фотографски роман с някои от най-вълнуващите фрагменти на миналите 12 месеца, запечатали емблематични събития, които ще се помнят дълго.

Пандемията на страха от Иван Кръстев , който споделя за предизвикването на изолацията, за затворените граници, които съумяват да отворят мозъците ни, и за това какво е да се прибереш вкъщи.

Нуриел Рубини , професор по стопанска система в Stern School of Business, предизвестява за подводните камъни и бъдещите спорове след 2020-а, която отваря вратите за нови стопански и геополитически разделения. Четете в 2021. Капанът е заложен.

Какво е бъдещето на парите? Говорим за кривата на трендовете във финансовия бранш през 2021 година с участниците в третия годишен банково-финансов конгрес на „ Мениджър “ – „ Бъдещето на парите “.

Разглеждаме и някои от най-новите и вдъхновяващи рекламни акции, основани за празниците в текста Коледни чудеса и други реклами - тук светът наподобява напълно на мястото си.

Явор Гърдев, Дарина Такова, Десислава Стоянова и Стефан Иванов описват своите истории на 2020 година в специфични изявленията, в които подчертават върху уроците от пандемията, използвани в бъдеще време.

Заедно с него идва и календарът , в който постоянно има повече от дати!

 

Брой 12 на „ Мениджър “ за годината, която още дълго ще помним, проучваме и разясняваме е разполагаем във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, дребни търговски обекти, пощенските клонове и онлайн

 

Желаем ви спокойни празници и доста здраве!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР