Затова и Фънки, колкото и да е луд, признава, че

...
Затова и Фънки, колкото и да е луд, признава, че
Коментари Харесай

Свинщина! За Съпругата На Фънки Се Мълчи, И Нищо Чудно! Надникни В Спалнята, На Какъв Кошмар Само Я Подлага! Прибира Се Пиян, Пърди И Я

Затова и Фънки, колкото и да е вманиачен, признава, че я обожава. Антония остава дамата на живота му, въпреки и от дълго време да не спят дружно. Това призна самият музикант зевзек в прям диалог със съквартирантите в Къщата.

В типичния си „ цапнат “ жанр, Фънки изясни, че той и Антония живеят дружно цялостен живот, само че към този момент спят в обособени стаи. При това много надалеч една от друга. За което си има изцяло разумни и обясними аргументи.

Връщам се късно пийнал и смрад на бъчва. Как да легна до жена ми. Освен това пърдя, оригвам се, въртя се, хъркам като локомотив “ , както постоянно пъстър, само че и доста пряк е Фънки.

Антония обичала и имала навика да си ляга рано, до момента в който Фънкаря работел по нощите. Ако пък си бил вкъщи, не можел да помирише легло по-рано от дребните часове на нощта. Играел компютърни игри, даже свирел на китара.

Всичко това обикновено пречело на Антония и в един миг двамата се разбрали по този начин. Дори самият Фънки го предложил, с цел да може обичаната му да се наспива и отпочива прелестно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР