Затъналата в дългове врачанка Виолета Лакова отново скандализира социалните мрежи,

...
Затъналата в дългове врачанка Виолета Лакова отново скандализира социалните мрежи,
Коментари Харесай

Сълза и смях! Затъналата в дългове Вили Лакова гордо се пъчи на сборище на тамплиерите /снимка/

Затъналата в задължения врачанка Виолета Лакова още веднъж скандализира обществените мрежи, откри инспекция на организация BulNews.bg. Женицата, която е известна в обществото като Веселата вдовица, не стопира да показва забележителен непукизъм, макар че дължи на хора и компании стотици хиляди левове. Заради банкрута на фамилните й компании Пощенска банка разпродаде цялото имущество на семейството, само че това не може да спре стремежа на Лакова да се бута измежду умните и красивите.
Поредната изцепка е отпреди към месец, когато Веселата вдовица е взела участие в сборище на тамплиерите в Стара Загора. Веднага след него Лакова е качила фотография в профила си във фейсбук, с цел да видят останалите, че тя не се събира със инцидентни хора. Присъствието й там буди неразбиране, защото е признато при тамплиерите да членуват съумели персони с висок морал и положително име в обществото, а Веселата вдовица не има нито едно от тези качества. Преди години починалият й брачен партньор Иво Лаков бе признат там и евентуално по тази линия скандалната дама е попаднала на следващия обред.
Врачани обаче се чудят с какви очи Вили Лакова продължава да показва нови тоалети и прически, в случай, че има изваден изпълнителен лист против нея за дължими хиляди левове, а като Дамоклев меч над нейната глава продължава да виси и дълг от над 80 000 лв. към Даниел Бузов. В същото време тя си разрешава почива в Дубай, а децата й развиват сполучлив бизнес в София. Синът – Федя Лаков, се занимава със строителство, а дъщерята – Нина, има огромна клиентела в салона си за хубост. Въпреки това двамата се вършат на разсеяни и не подхващат никакви стъпки да погасят големите дългова на родителите си.
Някой по-крайни анализатори евентуално биха определили сходно държание като на изпечени измамници. Лошото е, че семейството Лакови не прави нищо, с цел да ги опровергае.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР