Застраховката за дългосрочни грижи е полица, която покрива помощ, която

...
Застраховката за дългосрочни грижи е полица, която покрива помощ, която
Коментари Харесай

3 вида застраховки за дългосрочни грижи, които възрастните хора трябва да знаят

Застраховката за дълготрайни грижи е лавица, която покрива помощ, която възрастните хора може да имат потребност за съществени ежедневни действия като къпане и хранене. Тя може също по този начин да покрие по-всеобхватни услуги като превоз или поддръжка в дом за подкрепяне на живеене или старешки дом.

Основното преимущество на застраховката за дълготрайни грижи е, че може да ви помогне да плащате за грижи, които нормално не се покриват от множеството полици за здравно обезпечаване и Medicare. Това покритие може да отбрани вашите персонални спестявания и активи от потребление за заплащане на скъпи услуги за дълготрайни грижи. Наличието на задоволителна застраховка за дълготрайни грижи може да ви обезпечи успокоение при положение на хронично заболяване, увреждане или друго увреждане, което изисква непрекъснати грижи.

Преди да сключите лавица, е рационално да помислите вашите благоприятни условия, в това число другите типове застраховки за дълготрайни грижи. Започнете, като проучите вариантите си за застраховка за дълготрайни грижи тук и получете безвъзмездна ценова оферта.

3 типа застраховки за дълготрайни грижи, които възрастните хора би трябвало да знаят

Ето три типа застраховки за дълготрайни грижи, с които възрастните хора би трябвало да се срещнат.

Традиционен застраховка за дълготрайни грижи

Традиционната застраховка за дълготрайни грижи е лавица, която покрива разноски за дълготрайни грижи като домашно опазване на здравето, помощно живеене и други услуги. Подобно на полиците за жилищно и автомобилно обезпечаване, вие ще плащате постоянни награди и ще вършиме искове, в случай че в миналото имате потребност от грижи. Ако обаче не се нуждаете от услуги за дълготрайни грижи, няма да можете да си възстановите платените награди.

Имайте поради, че Medicare нормално не покрива дълготрайни грижи, като например домове за подпомаган живот или старешки домове и има лимитирано покритие за грижи вкъщи. Според Американския съвет по стареенето междинната цена на споделена стая в старешки дом е 260 $ дневно. Като се имат поради високите разноски за дълготрайни грижи, политиката за дълготрайни грижи може да има смисъл, изключително в случай че нямате близки, живеещи наоколо, които да ви подадат ръка за помощ.

Научете повече за вашите дълготрайни грижи -опции за застраховка за дълготрайни грижи тук в този момент.

Хибридна застраховка за дълготрайни грижи

Хибридна лавица за дълготрайни грижи комбинира вашата застраховка за дълготрайни грижи с обичайната лавица за животозастраховане. Като такава, вашата лавица покрива вашите дълготрайни грижи, в случай че в миналото имате потребност от тях, или обезщетение при гибел на вашите наследници, в случай че не го извършите.

Според Американската асоциация за застраховка за дълготрайни грижи, годишният наградата за здрав 60-годишен пенсионер със 165 000 Щатски долар полски изгоди може да варира от Щатски долар 1200 до Щатски долар 6800, според от темпа на напредък на вашите компенсации и други фактори. Преди да се регистрирате за лавица, помислете дали вашите премиални разноски ще натоварят бюджета ви и по какъв начин те се съпоставят с вашите евентуални разноски от джоба ви за дълготрайни грижи.

Освен това е рационално да вземете поради вашите здравната история на фамилията и се консултирайте с Вашия доктор по отношение на вероятността да се нуждаете от дълготрайни грижи.

Застраховка за дълготрайни грижи посредством животозастраховател

Друга алтернатива, която си коства да обмислите, е универсална животозастрахователна лавица с ездач за дълготрайни грижи. Ездачът е незадължителна добавка към съществуваща застрахователна лавица, която ви разрешава да разширите и подобрите покритието си. Добавянето на осигурител за дълготрайни грижи може да ви разреши да употребявате част от компенсацията при гибел по полицата, с цел да заплатите грижите си в по-късните години.

Джеф Роуз, CFP и създател на GoodFinancialCents.com, отбелязва, че ездачът за дълготрайни грижи може да бъде от изгода, в случай че желаете обезщетение при гибел за вашите наследници, само че също по този начин и гъвкавостта да употребявате част от компенсацията при гибел за вашите разноски за дълготрайни грижи, в случай че е належащо. „ По този метод притежателят на полицата или техните бенефициенти са обезпечени, че ще получат погашение по двата метода, без значение дали се употребяват за дълготрайни грижи или се предават като обезщетение при гибел “, споделя Роуз.

Научете повече за вашите дълги -опции за застраховка за срочни грижи тук.

Изводът

Според Министерството на здравеопазването и човешките услуги на Съединени американски щати 70% от възрастните хора на възраст 65 или повече години ще се нуждаят от някаква форма на дълготрайно дълготрайна поддръжка в живота им. Междувременно LIMRA оповестява, че единствено 3,1% от американците имат застраховка за дълготрайни грижи. Като се имат поради тези числа, преразглеждането на вашите потребности и благоприятни условия за дълготрайни грижи може да бъде умен ход.

„ Препоръчвам на всеки да има проект за своята дълготрайна грижа доникъде на 40-те си години “, споделя Джей Зигмонт, CFP и създател на Childfree Wealth. „ Можете да планирате да плащате за грижи от джоба си или със застрахователна лавица, само че имате потребност от проект. “ Обмислете да обсъдите потребностите си от дълготрайни грижи с главния си доктор и да се консултирате с вашия финансов съветник, с цел да ви помогне да вземете осведомено решение. Започнете, като получите безвъзмездна ценова застраховка за дълготрайни грижи.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР