Застраховка за домашни любимци за кучета: 3 основни мита развенчани

...
Ако сте собственик на куче — и особено ако сте
Коментари Харесай

Ако сте собственик на куче — и особено ако сте притежавали повече от едно куче — може да изглежда, че знаете всичко необходимо, за да се грижите за вашия космат приятел. Разбира се, всяка порода идва със собствен набор от насоки и най-добри подходи. Но в по-голямата си част, ако сте притежавали едно куче, вие сте относително подготвени да се грижите и да отглеждате друго.

Въпреки това, има някои неща относно притежанието на куче, които може да не сте като запознати с. Застраховката за домашни любимци може да бъде една от тях. Все повече собственици се обръщат към застраховка за домашни любимци като начин за облекчаване на нарастващите сметки за ветеринарен лекар. В замяна на скромна такса към доставчик всеки месец, застраховката за домашни любимци може да покрие широк спектър от медицински проблеми, процедури и дори някои лекарства.

За да извлечете максимума от застрахователната полица за домашни любимци обаче, куче собствениците трябва да се запознаят с начина на работа и доставчиците, които предлагат услугата. И те трябва да разберат какво е вярно за застраховката за домашни любимци за кучета — и кое е мит.

Започнете с получаване на безплатна оферта за застраховка за домашни любимци тук сега, за да научите повече.

Застраховка за домашни любимци за кучета: 3 основни мита развенчани

Застраховката за домашни любимци за кучета може да бъде рентабилна и ценна, ако първо разберете тези три популярни мита.

Мит: Застраховката за домашни любимци не си струва за по-възрастни кучета

Въпреки че най-доброто време да получите застраховка за домашни любимци за вашето куче е, когато е по-младо, това не означава, че няма да си струва и за по-възрастните кучета. Всъщност има множество ползи от получаването на застраховка за домашен любимец за по-възрастно куче, не на последно място е финансовата помощ, която може да предостави във време, когато вероятно ще имате най-голяма нужда от нея.

По-възрастните кучета обикновено се нуждаят от повече грижи по-често. Това е грижа, че ще останете платени изцяло от джоба си. Но ако кандидатствате за застраховка за домашни любимци сега, ще можете да компенсирате някои от тези разходи, като подадете иск и получите възстановяване на покритието. И ще имате така необходимото спокойствие, знаейки, че вашето възрастно куче е защитено, когато има нужда от това.

Вземете тук сега безплатна оферта за застраховка за домашен любимец за 30 секунди.

Мит: Застраховката за домашни любимци е много по-скъпа за кучета, отколкото за котки

Това не е пълен мит, но не е и напълно точен. Да, кучетата ще бъдат по-скъпи за застраховане от котките. Но тази разлика в цената може да е незначителна, тъй като зависи най-вече от въпросната конкретна порода. Застраховането на абисинска котка например ще струва повече от куче Goldendoodle, при равни всички фактори. Но английският булдог ще бъде по-скъп от бомбайската котка поради прословутите здравословни проблеми на първата.

Така че, ако сравнявате най-евтините породи кучета за застраховане спрямо най-евтините породи котки за застраховане, да, котките като цяло ще бъдат по-евтини, но само незначително. А в някои случаи изобщо не.

Митове: Не можете да получите застраховка за домашни любимци, ако кучето ви има предшестващо заболяване

Доставчиците на застраховки за домашни любимци не работят като здравноосигурителните компании за хора правят. Те ще отхвърлят и са отхвърляли кандидати поради съществуващите им медицински състояния. Така че, ако вашето куче има вече съществуващ медицински проблем към момента на кандидатстване, вероятно ще му бъде отказано. Но това не е цялата история.

Според застраховката за домашни любимци на Spot вашето куче все още може да си осигури полица в бъдеще.

„Въпреки това, с плановете, предоставени от Spot, това не не означава, че състоянието не може да бъде покрито в бъдеще, ако състоянието е лечимо“, казва Спот. „Нараняване или заболяване, което е лечимо, излекувано и без лечение и симптоми в продължение на 180 дни, вече няма да се счита за съществуващо, с изключение на заболявания на коляното и връзките. Ако заболяване на коляното или връзките възникне преди покритието да влезе в сила дата или по време на период на изчакване, всички бъдещи такива няма да бъдат покрити."

Застраховката за домашни любимци Lemonade има подобен подход.

"Излекуваното състояние е временно състояние или нараняване, което е решен за най-малко 12 месеца и може да се обмисли за покритие в отговарящи на условията щати (проверете в отдела за обслужване на клиенти, за да разберете дали лечимите състояния са покрити във вашия щат), казва Lemonade. „Заболявания на коляното или връзките и хронични заболявания като алергии, астма или рак не могат да бъдат излекувани.“

Изводът

Застраховката за домашни любимци може да бъде ценна за кучета от всички възрасти, от кученца на възрастни хора. Но, както всеки друг финансов продукт или услуга, собствениците трябва да си напишат домашното, преди да подпишат на пунктираната линия. Това включва разделянето на факта от популярния мит. Като знаят, че застраховката за домашни любимци все още може да бъде ценна за по-възрастните кучета — и че не е значително по-скъпа, отколкото е за котките — собствениците могат по-точно да получат изчерпателна и полезна полица. По същия начин, като знаят кога се появяват съществуващи условия, собствениците могат да намерят по-добре времето за кандидатстване, така че шансовете им да бъдат одобрени да бъдат значително увеличени.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР