Застрахователни дружества в България са се отнесли изключително вулгарно към

...
Застрахователни дружества в България са се отнесли изключително вулгарно към
Коментари Харесай

Преди Малко Лили Иванова Получи Обаждане И Разби Телефона В Стената! Сега Вече Стана Голямото Мазало, Немислимото!

Застрахователни сдружения в България са се отнесли извънредно вулгарно към примата на родната ни сцена Лили Иванова – разкрива в. „ Уикенд “. Няколко сдружения, разрастващи застрахователна активност у нас, за отказали по-рано през годината да застраховат националното турне на именитата изпълнителка. Абсурдният им претекст бил, че звездата е на напреднала възраст и не може да бъде обезщетена при възможна трудова акцидент – отбелязва изданието.

„ Лили е праволинеен експерт и постоянно се приготвя и за най-лошия „ подарък “ от ориста. Преди да започва есенното й турне в 8 български града, тя пожела да направи застраховка за трудова акцидент, осъзнавайки, че не всички подиуми в страната са пригодни за изявите ѝ и съществува риск от нейна травма. Опитите ѝ да се снабди с лавица обаче блъснали на камък. Във всички посетени от нея сдружения ѝ обяснили, че не застраховат за трудова акцидент клиенти над 65-годишна възраст.

Приближените на Лили Иванова са възмутени, че единствено у нас звездите на напреднала възраст не могат да бъдат предпазени от контузии при представления. В цивилизована Европа и Америка застрахователните сдружения сами се натискали да подписват контракти с именитите реализатори. Въпреки това 78-годишната естрадна прима изнесе и без застраховка всичките си концерти – разяснява изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР