Застаряващата миска Антония Петрова изгуби трезвия си разум, с който

...
Застаряващата миска Антония Петрова изгуби трезвия си разум, с който
Коментари Харесай

Антония Петрова заприлича на княгиня Калина

Застаряващата миска Антония Петрова изгуби трезвия си разсъдък, с който се хвалеше и гордееше години наред. Помним, че тя повтаряше до погнуса в интервютата си по какъв начин е изцяло естествена и адмирира това в дамите. Била красива жена, природата й дала задоволително, тъй че не считала за нужно да желае освен това, единствено щяла да се скапе...

Ами да, имала е известно право, да си го признаем. Но по кое време нещата се обърнаха по този начин, че Тоца разви маниакалност към корекциите и разкрасяващите процедури?! Това, че тя не наподобява на себе си и сегашните й фотоси нямат нищо общо с предишните, е видно от хеликоптер. Но преди минути пусна фото, с което стресна мнозина и се надяваме да е фотошоп, а не действителен тип, написа razkritia.



Защото физиономията на Антония на въпросната фотография е толкоз окепазена от външни намеси, че я съпоставиха с княгиня Калина. Друг е въпросът, че при Калина казусът е бил здравословен, а не обвързван с желанието й да се трансформира и " хубавее ", тъй че княгинята де факто няма виновност за нищо.



Тоца обаче желае още и още, и не стопира с модификацията. Устните на някогашната Мис България ще се разпилян, скулите й наподобяват на яйца, брадичката й е мощно изменена, само че в този момент се вижда и огромна разлика в носа като ноздрите й са съвсем обърнати нагоре.

" Тази в случай че продължи по този начин, след някой и различен месец ще я викат да плаши децата на Хелоуин. Толкова ли не се вижда, че и продължава?! И това е на фотоси, представете си онлайн ", разясняват консуматори в нета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР