Застарялата любовчийка Дони Василева, която повечето познаваме просто като бивша

...
Застарялата любовчийка Дони Василева, която повечето познаваме просто като бивша
Коментари Харесай

Взеха на подбив Мисис Баба: Застарялата любовчийка Дони Василева се фука с нов жребец!

Застарялата любовчийка Дони Василева, която множеството познаваме просто като някогашна Мисис Баба, се похвали с нова обич. Последно помним скандалния й бракоразвод с предходния кмет на Стрелча - Стойно Чачов, от който тя се оплака, че й слагал еленови рога с разклонения.

Мнозина обаче още тогава не заеха напълно страната на Дони, а таман противоположното - упрекнаха я, че не си гледа годините, а единствено търси в чие легло да отиде и кой мъж да завърти. " И все към такива с пари и власт души. Какво чака след това - доста ясно, че ще я сменят с някоя по-млада, готина и по-умна от нея ", разясниха тогава в нета.

Днес Дони твърди, че е на седмото небе от наслада със своя Момчил, който забърсала в интернет. Двамцата се срещнали във Facebook като първо даже не си знаели действителните имена. Което мигновено навя на въпросчето какъв ли фалщив профил има баба Дони и какво ли прави в него.

Въпросният Момчил бил роден в България, само че живеел в Берлин и бил от рода на наши дипломати - отново намаза баба Дони, най-малко към този момент.

" Много е дребничък, доста прям, доста същински. Няма нищо общо с предходните ми мъже ", каканиже в възторг Василева. Но нейни познати се усмихват под мустак уверени, че не Момчил надалеч няма да е последното попълнение в леглото й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР