Заснет е черен триъгълен НЛО над Пакистан …В края на

...
Заснет е черен триъгълен НЛО над Пакистан …В края на
Коментари Харесай

Заснет е черен триъгълен НЛО над Пакистан

Заснет е черен триъгълен НЛО над Пакистан …В края на месец януари 2022 година, в Исламабад, столицата на Пакистан, тайнствен летящ транспортен съд надвисва над града (ще гледате видеото по-долу).Авторът на видеото споделя, че неидентифицираният обект стои в една точка за към два часа.Отначало той не може да дефинира формата на явлението. Но след нарастване се вижда ясно, че е триъгълна с подутина в горната част.В описанието на видеото създателят прибавя, че не е сигурен дали става дума за НЛО или нещо друго. Въпреки това, той решително декларира, че несъмнено не е птица или прочут аероплан.
Четете още: Черен НЛО, сниман над покрайнините на Мексико Сити (видео)Очевидецът споделя още, че самият обект се движел, само че с ниска скорост, макар че това не се вижда на видеото.Съобщава се, че той не съумява да фиксира момента на изгубването на НЛО, защото Слънцето е залязло, а в тъмнината е невероятно да се види мрачен обект в небето.Много тайни теоретици разясняват, че това недвусмислено е извънземен транспортен съд.Гледайте видеото и преценете сами.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР