Заслужава ли си да свързвате живота си с човек, който

...
Заслужава ли си да свързвате живота си с човек, който
Коментари Харесай

5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Заслужава ли си да свързвате живота си с човек, който не може да сътвори здрава връзка?!

Разбира се, не би трябвало да демонизираме всички прочувствено нестабилни мъже. Може да имат неприятен интервал. За да са постоянни за дамата до себе си, би трябвало да са първо постоянни за самите себе си. Никой не е в положение да направи това за тях, с изключение на самите те. Ако сътрудникът ви е в сходен сложен интервал, бъдете подготвени да го изчакате да мине. Но, в случай че не желаете да ви разрушават сърцето, обърнете внимание на тези 5 признака.

Вярва на всички с изключение на на себе си

Липсата на самонадеяност е знак за контузия в детството. Често тези контузии карата възрастните хора да се откажат от потребностите си и да дават мощ на всички в близост и страдат от това. Ако усещате непосредственост, запитайте се на какво се дължи това: на връзките ви, които са минали тестванията на времето, или на това, че този човек пагубно е нерешителен в себе си. Вторият случай няма отношение към вас, само че ще ви попречи да изградите същинска непосредственост. Липсата на самонадеяност трансформира човек в предразположен и на най-малкото въздействие. Той няма лични морални ориентири. Разчитайте на човек, който разчита на себе си.

Постоянно се оплаква от здравето си

Човек, който непрекъснато се оплаква от изнемощялост и разнообразни признаци, не е най-хубавият претендент за чиста и същинска обвързаност. Често навикът да се оплаква от физическото си положение, приказва за ниска самокритика и за това, че силата му ще отива за опити да се оправи с тайнственото си заболяване, а не в укрепването и развиването на връзките ви. А вие ще останете без сили за вас самите.

Използва допинг

Алкохол, опиати, медикаменти, даже преяждане – това са тревожни признаци. Човек, подчинен от „ допинг “ е некадърен да построи непосредственост с който и да било, тъй като той се усеща удобно единствено откакто е взел дозата си. А тя трансформира настроението му и го трансформира в „ изкуствена “ персона. Колкото повече се нуждае от дозата си, толкоз по-слаб прочувствено е той. И за него в никакъв случай няма да бъдете преди всичко. Това значи, че връзката няма също да е постоянна.

 5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Има богат опит с „ неприятни “ връзки

Ако имате опция да анализирате предходната му връзка, направете го. Може би прекомерно дълго е бил в връзки, в които е бил потискан?Това е знак, че не почита себе си. Не се счита да за заслужен за обич и благополучие. Никога няма да можете да запълните тази „ черна дупка “, колкото и да се пробвате. Тези съзависими връзки ще ви накарат да страдате. Емоционално постоянният сътрудник е убеден в себе си. Той е непретенциозен, само че знае цената си и не се нуждае от вас, с цел да „ храните “ егото му.

Той вижда живота в черно

Песимистичният метод и неналичието на религия в триумфа би трябвало да са знак за вас. Ако той гледа на живота през призмата на евентуален крах, то по този начин гледа и на връзките ви. Емоционалната неустойчивост не прави хората неприятни или обречени на самотност, а значи, че има потребност да се концентрира върху себе си и душевното си положение. Но независимо и по лично предпочитание, а не с ваша помощ. Не е нужно да тръпнете в очакване по кое време ще се случи това.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР