Засилват мерките за сигурност преди мачовете от Шампионската лига, след

...
Засилват мерките за сигурност преди мачовете от Шампионската лига, след
Коментари Харесай

Засилват мерките за сигурност за мачовете от Шампионската лига след заплахи за атентати

Засилват ограниченията за сигурност преди мачовете от Шампионската лига, откакто медия, подкрепяща групировката " Ислямска страна ", разгласява закани за набези.

Каналът популяризира голям брой плакати с апели за офанзиви по стадионите, на които следва да се проведат футболните срещи през идващите няколко дни - става дума за базата на " Арсенал " - " Емирейтс " - в Лондон, стадионите " Бернабеу " и " Метрополитано " в Мадрид, както и стадион " Парк де Пренс " в Париж.

От УЕФА оповестиха, че са били осведомени за заканите, само че на този стадий мачовете в испанската, френската и английската столица ще продължат по график.

" УЕФА е наясно с хипотетичните терористични закани, отправени към мачовете от Шампионската лига тази седмица, и поддържа тясна връзка с управляващите на съответните места ", съобщи представител на управителния орган на европейския футбол, представен от BBC.

Тази вечер, на стадиона в Лондон, следва да се изправят един против различен тимовете на " Арсенал " и " Байерн Мюнхен " и " Реал Мадрид " и " Манчестър Сити ".

А дуелите сред “Пари сен Жермен ” против " Барселона " и Атлетико Мадрид - Дортмунд ще се проведат в сряда в " Метрополитано " в Мадрид.

На 22 март въоръжени мъже откриха пукотевица преди концерт в зала „ Крокус “ в Москва. При атентата починаха 140 души, а други близо 200 - бяха ранени. Отговорност за атентата пое клон на „ Ислямска страна “.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР