Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни

...
Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни
Коментари Харесай

Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия

Засилено е полицейското наличие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. С оглед интензивния трафик на директно преминаващите през страната чужденци екипи ще бъдат ситуирани по автомагистралите „ Марица “ и „ Тракия “ и пътя София-Калотина.

„ Пътна полиция “ подхваща спомагателни ограничения поради засиления трафик на директно преминаващи непознати жители от южната ни граница към западната. Поради тази причина засилено ще е наличието на екипите по пътя от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, автомагистрала „ Марица “, автомагистрала „ Тракия “ и път I-9 (София-Калотина).

Остава в действие и засиленото полицейско наличие по главните пътища на страната, защото интервалът съответствува с отпуските у нас и интензивното пътешестване от и към Черноморието ни.

Интензивен е трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и „ Дунав мост “-Видин на излаз за товарни коли, оповестиха от пресцентъра на Групово дело „ Гранична полиция “. На българо-сръбската, българо-македонската и на българо-гръцката граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Със заповед на Агенция „ Пътна инфраструктура “ през днешния ден за времето от 16.00 до 20.00 часа се стопират товарните коли, движещи се в посока Бургас-София. Подобно ограничаване ще има и на автомагистрала „ Марица “ за времето от 16.00 до 20.00 часа в посока Свиленград-автомагистрала „ Тракия “. На автомагистрала „ Струма “ придвижването на товарни коли ще е лимитирано за времето от 10.00 до 14.00 часа в посока п. в. Даскалово-автомагистрала „ Тракия “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР