Засилени ще бъдат мерките за сигурност за дербито от поредния

...
Засилени ще бъдат мерките за сигурност за дербито от поредния
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност за дербито между Берое и Левски Лукойл

Засилени ще бъдат ограниченията за сигурност за дербито от следващия кръг от Националната баскетболна лига сред Берое и Левски Лукойл. Двубоят в събота (12 януари) от 19.00 часа се чака да бъде извънредно забавен и прочувствен с оглед позициите на двата тима като водачи във краткотрайното класиране.

" Както във всеки домашен мач, по този начин и в този момент, от БК Берое сме уверени, че вярната беройска аудитория още веднъж ще бъде в Общинска спортна зала Стара Загора, където ще поддържа до последно обичания тим. Срещата обаче се приема за рискова, поради напрежението по трибуните, което съпътства някои от мачовете на Левски Лукойл. Поради това от клуба, взаимно с охранителната компания, ангажирана за дуела, афишират, че преди, по време и след срещата ограниченията за сигурност ще бъдат засилени. Всички почитатели ще бъдат подробно проверявани на входа на залата, където ще са длъжни да покажат документ за идентичност. Фенове, които са нападателни или очевидно под въздействие на алкохол или упойващи субстанции, няма да бъдат допускани в спортното оборудване. Старозагорската полиция също е в подготвеност за реакция при възможна потребност ", се споделя в изказване на старозагорския отбор.

От БК Берое призоваваме всички почитатели към съответно държание в границите на закона. Нека превърнем баскетболното дерби сред Берое и Левски Лукойл в празник, а не във война!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР