Засилен контрол и затворени пътища в последния почивен ден за

...
Засилен контрол и затворени пътища в последния почивен ден за
Коментари Харесай

Интензивен трафик, засилен контрол и затворени пътища в последния почивен ден за Коледа

Засилен надзор и затворени пътища в последния почивен ден за Коледа. На входа на София от автомагистрала „ Тракия “ и сега има полицейско наличие и натоварен трафик. Униформени има на всички входове на огромните градове - главно контролират трафика, в случай че се постанова, а когато той е спокоен – наблюдават за нарушавания.

До 20:00 часа през днешния ден придвижването по автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна ще бъде затворено за всички транспортни средства от 30-и до 47-и километър.

Само за пет дни – от 22 до 26 декември, са засечени над 200 пияни и над 50 дрогирани на пътя.

Униформените ще контролират трафика в последния почивен ден за Коледа

„ Ще има полицейско наличие на уязвимите места, на огромните пътни артерии, при нужда ще подкрепят трафика, ще се следи за съблюдаване на скоростните режими основно, за сложени предпазни колани от страна на водачите, от страна на пасажерите, за потребление на мобилни устройства, това са най-честите нарушавания “, разяснява контрольор Виден Димитров от „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи.

Инциденти на автомагистрала „ Тракия “ образуваха километрично запушване в региона на Пазарджик

Денят мина умерено без тежки произшествия. Млад водач обаче не спря на стоп палка, последва гонка и беше арестуван в центъра на София. Оказа се, че преди шест месеца книжката на мъжа е била отнета за приложимост на опиати, а през днешния ден към този момент е задържан.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР