Засилен интерес за участие в конкурса за най-красива градинка в

...
Засилен интерес за участие в конкурса за най-красива градинка в
Коментари Харесай

53 етажни собствености се състезават в конкурса за най-красива градинка във Владиславово

Засилен интерес за присъединяване в състезанието за най-красива градинка в Район „ Вл.Варненчик ” „ Пъстро и основано с обич ” за 2020-та година, регистрираха от районната администрация.

Кметът на региона Николай Костадинов, показа пред кореспондент на „ ВАРНА вести “, че тази година са се присъединили 53 етажни собствености, по отношение на 50 през предходната година.

Изпратените от участниците фотоси (можете да ги разгледате ТУК) се правят оценка сега от жури еколози и специалисти по озеленяване, както и от жителите на квартала посредством фейсбук страницата на Район „ Вл.Варненчик.

Резултатите от състезанието и спечелилите в него, ще бъдат оповестени на 1-ви юни на уеб страницата на Района, а премиите ще се връчат персонално от Кметът на Района господин Николай Костадинов на домоуправителите на етажната благосъстоятелност, при съблюдаване на ограниченията за сигурност.

Успех на всички участници! Чакаме с неспокойствие да научим кои са спечелилите, тъй като всички са се постарали доста!/Варна новини
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР