Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров, когато

...
Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров, когато
Коментари Харесай

Огнян, братът на Алексей Петров: Ще питам поръчителя на убийството му за пари или за власт

Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров, когато палел свещи на гроба му в Тетевен.

Вестник " Галерия ", чийто притежател бе предприемачът, разгласява първото изявление с по-малкия му брат ден преди 16 февруари, когато се навършват 6 месеца от разстрела на Витоша.

На последната среща на фамилията Алексей Петров бил спокоен и самичък, без защита - както постоянно, пътувал до родното си място.

Огнян Петров е уверен, че истината за повода за убийството ще излезе нескрито и " ще има видовден ". Братът е бил подпитвам два-три пъти при следствието и е споделил своите подозрения кой съгласно него стои зад атентата, само че не знае дали те са действителни. Затова чака службите да поемат по-сериозно нещата.

Огнян Петров е уверен, че претекстът за разстрела е политически, макар че при срещите по-големият брат не споделял, че желае някакъв пост.

След един от несполучливите атентати против някогашната барета - на басейна " Спартак ", той споделил, че желае " да надгради това, което е сега ", само че не станало ясно към какво тъкмо се стреми.

Огнян Петров желае да попита поръчителя дали поради власт или пари е лишил живота на брат му.

При последните им диалози Алексей Петров споделил, че ще се отдръпне от процеса, с цел да " изкара живота си по-спокойно ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР