Защо Софка острига дългата си косата точно преди да сключи

...
Защо Софка острига дългата си косата точно преди да сключи
Коментари Харесай

Гринго отрязал косата на Софка след жесток секс скандал! Той я хванал да...

Защо Софка острига дългата си косата тъкмо преди да подписа брак с обичания си Гринго? Всъщност не тя е хванала ножицата, с цел да я окастри, и с новата фризура не се е сдобила по лично предпочитание, написа Хот Арена.

Преди да надянат брачните халки Софка и Гринго преминали през грандиозен скандал. Причината била ревност от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с друг, хванал ножицата и накълцал косата й.

Бони с разкрития за смъртта на баща си
За да се докара в доколкото се може по-приличен вид, Софи отишла и на фризьор, за да заличи комичния резултат от действията на разгневения младоженец.
Съвсем не учудва поредната кофти реакция на нацепената батка, тъй като историята помни и други факти. След като Тодор Давидов влезе в затвора, Маринова разказваше в интервюта как я е пребивал и се е стигало до там, че да пуска жалба срещу него в полицията, тъй като се притеснявала и за сина си Лоренцо да не би и той да се превърне в мишена на агресията на любовника й.

Люси Иларионов и Ани Хоанг остават без сватба
Веднага след изявленията й и Гринго се включи в обяснителен режим и омекоти ситуацията с думите: „ Карали сме се, бутали сме се. Трудно се ядосвам, но като ме ядоса, почвам да викам, хващам си я малко, дърпам си я, за което съжалявам, де, ако съм й причинил страх. Много си я обичам “.

Софи Маринова натиска Бони за сватба
Колкото до гражданския брак, не само грозната намеса върху външния вид на чалга певицата допринесе до цялостния й комична визия в най-важния й ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР