Защо руските служби за външно разузнаване избраха днес за протест

...
Защо руските служби за външно разузнаване избраха днес за протест
Коментари Харесай

Защо руските служби избраха днес за протест на марионетната си прокси-партия “Възраждане”

Защо съветските служби за външно разузнаване избраха през днешния ден за митинг на марионетната си прокси-партия " Възраждане” и то по въпрос, който е явен като бял ден, че е социопатично да протестираш против имунизация и надзор на инфектиран сътрудник по време на пандемия?, пита от фейсбук профила си Стефан Гамизов.

Руснаците в никакъв случай не вършат нещо инцидентно и са " майстори” на маскировката, заблудата и отклоняването на вниманието! За да упражняват дейно въздействие в България за тях е сериозно значимо да запазят скритата си власт в правосъдната система. Днес избират началник на Върховен касационен съд, а претендентът в лицето на Галина Захарова не ги устройва. На тях им е необходим социопат обвързван с тях.

Ясно е, че са дали директива да не бъде определена Галина Захарова, само че по какъв начин да отклонят вниманието от това? За това си имат " проксита” в лицето на " Възраждане”, които ще покряскат, ще имитират навлизане в Народното събрание и всевъзможни сходни подиуми, а през това време главната военна хибридна съветска работа ще бъде свършена по проект.

Мисля, че глобените и олигарсите свързани с диктатурата на Путин, както и техните прислужници, отново ще кажа, се движат на ръба на бездна! Никак, въобще дори, не са толкоз хитри и незабележими " ходовете” им!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР