Защо реагираме по различен начин към нещата, които нашите партньори

...
Защо реагираме по различен начин към нещата, които нашите партньори
Коментари Харесай

7 неща, които никога не трябва да казваме на бившия си

Защо реагираме по друг метод към нещата, които нашите сътрудници споделят съпоставяне с това, в случай че ни го кажат другари или познати? Когато нашите другари ни приказват, ние сме склонни да се плъзгаме по повърхността на думите им.
Но когато сме по отношение на някого, мощните страсти сред които лавираме, могат да ни накарат да проучваме всяка дума и да намираме значение, което нашият сътрудник не е вложил в тях и даже не си е и помислял.
Когато сме разграничени с колегата си, прочувствените залози стават още по-високи. Всяка дума, която обменяме е изпълнена с възприятие, и могат да накарат и двама ви да летите на крилата на щастието или да изпаднете в неконтролируема гняв.

За да върнете някогашният си сътрудник назад при вас, би трябвало да намерите точните думи.

Но какво да кажем за противоположното?
Наясно ли сте с тези неща, които в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай не би трябвало да казвате, в случай че желаете да спечелите сърцето му още веднъж?
След като прочетете публикацията, някои от вас могат да си помислят: „ О, Боже, аз споделих всички тези неща, той в никакъв случай няма да се върне назад “.

НЕ съдебна експертиза ПАНИКЬОСВАЙТЕ! Това към момента е допустимо и аз ще ви кажа по какъв начин тъкмо да го извършите.

Но, апелирам ви, да дадете тържествено заричане пред себе си и то тъкмо в този момент.

Вдигнете дясната си ръка и повторете:

„ Заклевам се, че от този миг нататък, че аз в никакъв случай, в никакъв случай повече няма да споделям тези неща на някогашния си сътрудник. “
Липсваш ми толкоз доста! Ако ти не се върнеш, аз ще направя …
Това е нещо, което може да наподобява целесъобразно единствено в личната ви глава. Някой ви предизвиква болежка, тъй че просто би трябвало да го помолите да спре да го прави. А за какво да не му покажете и последствията от неговите дейности.
Не забравяйте обаче, че имате цел: да накарате някогашният да се върне. А това не оказва помощ по никакъв метод и под никаква форма.
Винаги можете да заплашвате някогашните си с каквото пожелаете.. Можете да кажете „ Ако не се върнеш, аз в никакъв случай няма да обичам още веднъж “ или „ Аз постоянно ще бъда самотна “. В избрани моменти това изказване може да ви се коства правилно и да го чувствате тъкмо по този начин, само че дали е добре да го изказвате на глас и то пред някогашния си?!

Всичко, което някогашният ви чува е “ боли ме и грешката е твоя „. Дори в случай че си мислите, че го казвате по прекрасен или сантиментален метод, вие трупате цяла купчина от емоциии върху него, оказвате му напън и това няма да го накара да се върне. Това ще го прогони далеко.

Можете да опитате и по-различен метод, като „ Ако не се върнеш, аз ще не преставам да пробвам да трансформира нещата. Никога няма да се откажа. “ В избран миг това може да показва същинските ви усеща или да се опитате по този метод да изразите своята лоялност и обич, само че дали той ще разбере тъкмо това?!
2. Всичко е по твоя виновност!

Понякога в действителност е мъчно да се резервира положителният звук, изключително когато раздялата е фактически по негова виновност.

Може би към този момент знаете, че да сочите с пръст няма да помогне да спечелите някогашният още веднъж, само че дано спрем и разгледаме за какво тъкмо това е извънредно неправилна тактика.

Вашите връзки са завършили за в този момент. Но това е добре, тъй като можете да започнете изначало и да изградите нови, доста по-добри взаимоотношения с някогашния.

Но в случай че към момента сте на стадий разлъка и говорите за виновност, тогава към момента сте прекомерно надалеч от построяването на нови връзки. Ако още веднъж и още веднъж преживявате предишното, това няма да накара някогашния да се влюби във вас.

Представете си, в случай че отиде в автокъща и продавачът, вместо да ви предложи нова кола, просто продължи да приказва за това, какъв брой ужасяващ е остарелия ви автомобил. Това ще бъде
много непоносим техника за продажби, нали? И въпреки всичко това сносно показва чувството за това, какво правиш с разкопаването на остарели, мъчителни мемоари още веднъж и още веднъж.
Хайде да си поговорим …
По-нагоре загатнах, чe от време на време думите могат да звучат друго. Много е елементарно на този стадий да накарате някогашният ви да се усеща като „ пандизчия “ на този стадий от връзката ви, в случай че не подбирате вашите думи деликатно.

Дори и да сте деликатни в това, което казвате, в случай че го „ заливате с думи “, той може да се почувства по този начин, като че ли живеe в клетка.
Разбирате ли какво имам поради?

Пускате му известие на сутринта: „ Хей, уповавам се да имаш един прелестен ден! “
След това, по време на работа, му пишете, с цел да го попитате по какъв начин е и къде е.

След това му изпращате фотография на вашия обяд.

След това го питате какво е намислил за по-късно и да му разказвате персоналните си проекти в елементи.

След това го осведомявате в действително време какво вършиме вечерта без него и даже детайлите като да вземем за пример „ Хммм, мисля да си взема душ “.

Тогава следва последно обръщение към него – желаете приятни сънища.

Целият развой стартира още веднъж на сутринта.

Дори и нищо да не ви каже, вие безусловно го задушавате, и ще го прогоните, в случай че продължавате да го обстрелвате по този метод.

Ако вие сте разграничени, всеки от вас се нуждае от малко персонално пространство, с цел да намерения за нещата, които са се случили и да сложи своите страсти в ред. Той не може да направи това, когато вие непрекъснато го атакувате.

Нали знаете, че има една остаряла сентенция за това, „ в случай че обичаш нещо, му дай свободата „?! Има толкоз доста истина в тази сентенция.

Много е значимо да дадете пространство на някогашния сътрудник и избегнете това да го карате да се усеща в капан.
Не измисляйте неистини, че всичко, което вършиме без него е ужасно!
„ Карах каяк с Бионсе, в този момент съм на уикенд с моята нова обич! “

Всички знаете, че е от голямо значение, да извършите себе си съблазнителна и забавна, а може би даже да предизвикате малко ревнивост, в случай че желаете да си върнете обичания човек.

Все отново, това би трябвало да се направи по доста характерен и внимателен метод. Това, което в никакъв случай не би трябвало да вършиме, е просто да си измислите един куп неща за това какъв брой страховит е живота ви, с вярата, че той ще дотича назад при вас. Причина номер едно е, че може да ви хване в неистина и тогава вие ще изглеждате жалки.

Освен това има останал и детайл на обезсърчение. Значи вие сте на едно ужасно празненство, само че спирате времето, с цел да пишете на някогашния си в 3 часа сутринта? Това значи, че без значение какъв брой се забавлявате, вие към момента мислите за него.

И за какво изобщо би трябвало да лъжете? Защо да се вършиме, че сте добре? Защо не започнете фактически да се забавлявате? Повярвайте ми, знам, че разрушеното сърце може да унищожи вашия вкус за живот, само че в случай че можете да намерите сили и да се върнете в действителността и да заемете мястото си в света, няма да се постанова да лъжете, че се наслаждавате на живота си.
Искаш ли да го създадем за финален път?
Понякога може да ви липсва някогашният както по физически, по този начин и по прочувствени аргументи. Това е добре, в случай че в двойката сте имали огромна полова химия.

Изкушението да има един финален път е отвратително на моменти, само че това рядко е добра концепция. Ако физическата страна е всичко, което ви интересува, тогава в действителност би трябвало да си зададете въпроса, дали това ще е за финален път.

Без значение какви са вашите желания, дали да вършиме секс с някого, който обичате или да вършиме секс с някого, за който не ви пука.

Все отново би трябвало да знаете, че да вършиме секс още веднъж е доста рисковано. Има късмет възприятията да надделеят по-късно, изключително в случай че към момента има никакви признаци за прочувствена връзка. Интензивността на секса прави още по-трудна задачата да се справите с страстите и да стигнете досега, в който вие двамата можете да бъдете още веднъж дружно.

Ако възнамерявате да употребявате секса като средство за договаряне, с цел да го накарате да приказва с вас още веднъж или да се върне назад, апелирам, не го правете. Не правете секс с вярата, че той ще стартира още веднъж да приказва с за вас за вероятно общо бъдеще.

Трудно е когато сте гола да създадете почтена, прочувствено овладяна и смислена връзка.
Мразя те!
Както към този момент видяхме, има доста интензивни страсти по време на раздялата и постоянно те могат да бъдат тъмни, гневни страсти. Това е добре и изцяло естествено.
И е добре да изразявате възприятията си в открита, почтена връзка.

Понякога обаче би трябвало да се борите с желанието да го „ разкъсате на части “. И би трябвало да се борите, тъй като гневът няма да помогне да постигнете задачите си.

Всички тези страсти – гняв, яд, обич, ненавист – всички те сега са част от едно и също възприятие: възприятието на незадоволеност.

Вие сте разочаровани за нещата, които в никакъв случай не ви е споделил. Вие сте разочаровани за нещата, за които сте говорили, само че не са изяснени. И вие сте разочаровани, че той не е с вас, когато би трябвало да бъде.

Всичко това Ви кара да крещите, само че в действителност това е симптом на изтощение. А лек за безсилието е търпението.

Вашите негативни страсти са нещо, което би трябвало да се освобождава постепенно с течение на времето. Не е належащо да крещите в лицето на някогашния.
Обичам те!
Двете най-сложни за изговаряне думи!.
Ние изпитваме голяма наслада, когато ги чуем. Но единствено от време на време. Друг път, усещаме боязън или позор, или неспокойствие. Или може би просто нищо. Зависи кой ги споделя.

Когато кажете „ Обичам те “ на някогашния – това е краят на пиесата. Вие възлагате всичките си очаквания на тези две дребни думи и се надявате, че отговорът ще бъде „ И аз те обичам “.

Но това се случва прекомерно рядко. „ Обичам те “ е толкоз непреодолима фраза за един някогашен, че е малко евентуално да го чуете. Освен в случай че мотивът за раздялата не е в това, че той се е чувствал незадоволително обичан.
„ Обичам те “ е изказване, което е истина за вас. Става въпрос за това по какъв начин се чувствате вие и какво желаете. Това няма покритие с неговите усеща и потребности. Така че в прочут смисъл е малко егоистично да се каже: „ Обичам те “ на някой, който не желае да го чуе.

За да разпалите умиращата пристрастеност в една предходна връзка е належащо да се фокусирате върху неговите потребности и потребности и да загърбите своите.

Любовта е двупосочна улица, и за всичко, което получавате, вие би трябвало да сте подготвена да дадете нещо назад. След като той разбере това – тогава ще бъде подготвен да ви одобри назад в живота си.

Източник: uspeshni-vrazki.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР