Защо Радев сложи Киро и негов ли е избора?Има 2

...
Защо Радев сложи Киро и негов ли е избора?Има 2
Коментари Харесай

ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ Е СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ИЗМАМА. ЯНЕВ Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА И ЧАСТ ОТ ИЗМАМАТА. РАДЕВ Е ОСНОВНИЯТ ПРОВОДНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ И Е НА КОМАНДНО ДИШАНЕ В АМEРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО

Защо Радев постави Киро и негов ли е избора?

Има 2 разновидността:
Киро докарва обстановката до брутална непоносимост на народа към всевъзможен вид парламентарна власт и пътя към президентска република е подготвен.Киро е огромна неточност, по тази причина в този момент спешно се промотира Генерал Янев, с цел да може властта отново да си остане в Радев и американското посолство.
Има и трети вид:

– В положение на война ИЛИ преди война може да бъде оповестено военно състояние и де-факто властта минава в президента. Докога? … Ами релативно. Може да е задълго.

Нека не се заблуждаваме. Генерал Янев е идната огромна машинация, която ще бъде пробутана на българите и те ще гласоподават за него с „200“. Щото той е нали да няма армия на нато и туй и онуй.

Да но не.

Янев е част от играта. И част от измамата. Просто се наложи да бъде осветлен и вкаран в деяние, щото Киро се засра по-бързо от плануваното.

Радев е главния проводник на американските ползи в  България и е на командно дишане в посолството.

Това би трябвало да е ясно както и обстоятелството, че слънцето изгрява всеки ден.

Той е индивидът, който гневно прокарваше най анти-българската и анти-руска самодейност „Триморие“. Една мокра американска фантазия, която Путин погреба с „200“ предходната седмица.

Всичко, което излиза от него и обкръжението му, априори е в съгласие с посолството и е анти-българско.

Никога и при никакви условия не би трябвало да се има вяра на Янев и неговата „анти-натовщина“, в случай че не желаеме да настъпим мотика номер 2.

Мноого мазно и с финес сега се прави тази мостра. За американците е доста по-лесно да работят и ръководят колонията с един човек в сравнение с с партии, централи и така нататък Така че президентска република и тях ги устройва идеално. Като споделям „колония“ имам поради България, не нещо си там в Африка.

В момента от посолството са удовлетворени, тъй като дали ще ни ръководи мотика номер 1 – Киро, дали ще пристигна мотика номер 2 – Янев, дали ще станем президентска република или ще има военно състояние – тяхното не се губи!

Застраховани са в допълнение и с машините за гласувани. А с тези машини май нещо не е тамън…

Има ли вид да се парира амбасадата?

Има.

Ако доста бързо се развият митинги до равнище на рухване на Киро.

Тогава на власт идват Възраждане и Герб.

Или Герб и Възраждане.

Срещу непретенциозно заплащане Движение за права и свободи и Слави ще ги поддържат. Българска социалистическа партия няма да е фактор АКО мине 4%.

Не ви харесва?

Ами добре пристигнали в политиката. Избира се сред нещо гадно и вярно и сред нещо гадно и погрешно.

Ако избираш „принца на белия кон“ ще получиш греда номер 2.

Политическа партия: Забравих да прибавя, че и коня на принца ще би трябвало да храним, в случай че таковата принца, де…

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР