Защо пасивно да приемате определените цени на доставчиците от последна

...
Защо пасивно да приемате определените цени на доставчиците от последна
Коментари Харесай

Оптимизирайте разходите за енергия на вашата фирма с ТОКИ

Защо пасивно да приемате избраните цени на доставчиците от последна инстанция, в случай че можете да договорите цени и условия за силата, която употребявате?

Защо да бъдете принудени да купувате от " служебно назначен " снабдител, в случай че можете да изберете от кого?
Бъдете свободен консуматор на сила и осигурете нараснала продуктивност и доходност за вашия бизнес!
Целта на свободния енергиен пазар е да се насърчи конкуренцията и да се усъвършенства цената на електрическата енергия за потребителите. Свободните консуматори избират своя снабдител на сила съгласно цената, периода и изискванията, които другите търговци оферират. Също по този начин са гъвкави във връзка с това каква сила употребяват - ТОКИ да вземем за пример предлага на своите клиенти опцията за 100% зелена електрическа енергия.

Търговецът се грижи за вярното обмисляне и балансиране и купува и доставя електрическа сила съгласно потребностите и профила на своите консуматори.
Реклама
Ако не създадат избор за снабдител от свободния пазар, потребителите купуват електричество от " служебно избрана " компания с лиценз за систематизиране - снабдител от последна инстанция. Потребителите не могат да договарят цените и подлежат на цените за доставка, определяни от КЕВР, като тези цени се дефинират след края на всеки месец и по този начин потребителят научава цената на употребяваната сила, откакто към този момент я е употребил.
Защо да изберете ТОКИ
ТОКИ е електронна платформа, основана, с цел да подкрепи клиентите в избора и промяната на снабдител посредством даване на ясна и детайлна информация и оптимално опростени процеси. Благодарение на технологиите, които създаваме, подсигуряваме транспарантни и правилни месечни сметки за ток, автоматизирано онлайн заплащане и проследимост и изясненост за потреблението на ток за нашите клиенти.


Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Енергетика
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР