ЗАЩО НЯМА ОСТАВКА? Този въпрос мъчи съзнанието ни от месеци.

...
ЗАЩО НЯМА ОСТАВКА? Този въпрос мъчи съзнанието ни от месеци.
Коментари Харесай

Твърдение: Правителството не подава оставка заради милиарди от Брюскел

ЗАЩО НЯМА ОСТАВКА? Този въпрос мъчи съзнанието ни от месеци. Защо министър председателят не хвърля кърпата, макар че му е пределно ясно, че с всеки минал ден продължава да губи - позиции, гласове, доверие, даже хора от партийната си компания?
Отговорът се крие в нещо, за което настойчиво се мълчи, написа PR специалистът
 Отворено писмо до Бойко Борисов: Уволнен сте, тъй като не се явявате на работа Отворено писмо до Бойко Борисов: Уволнен сте, тъй като не се явявате на работа
Уважаеми, Бойко Вчера площадът под прозорците ти беше цялостен с животни. Стадо, което трябваше да бъде подкарано с гегата. Анархо-комуни...
Така нареченият брюкселски “План за възобновяване на Европа ” допуска в България да влязат няколко милиарда евро, като сензитивна част от тях - БЛИЗО ОСЕМ МИЛИАРДА евро - ще са за структурни промени с дълготрайна цел, за идващите няколко години. За рационализация, цифровизация, зелена сила.
Това не са пари за обществени помощи и за моментна битка с следствията на пандемията върху стопанската система. Това са вложения, които би трябвало да бъдат вложени в бъдещето на България. Тоест неща, които изискват доста съществено планиране и обмисляне, национално разискване, диспути, даже спор.
По процедура приемането на тези средства се случва против представянето на ясна тактика. Такава се готви. Само че, както всичко друго от национална значителност - на коляно, сред наши хора и под сурдинка.
Не си представяйте, обаче, по какъв начин Дани Кирилов написа никому ненужна нова конституция. Представете си истината - Томислав Дончев сега се пробва да подреди колода карти, обещани авансово. На Пеевски, Доган, Маджо, Пашата, СИК, ТИМ и който още сяда там на огромната покер-маса, на която проиграват бъдещето ни. Представихте ли си го? Чудесно.
 Марков: Нулева приемливост към всяка развръзка, с изключение на оставка, съд и затвор Марков: Нулева приемливост към всяка развръзка, с изключение на оставка, съд и затвор
" Повечето от политическите субекти в България оферират избавителни проекти на Борисов, макар представянето им като искане на оставка....
Тези БЛИЗО ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО би трябвало да бъдат раздадени посред им, без значение Как и за Какво. За хора като тях е значимо единствено Колко.
Очаквайте в идните седмици да чуем “грандиозни ” проекти за планове, свързани с модернизацията на стопанската система и публичните ни системи. Ще бъдат тъкмо толкоз съответни и съответни, колкото двете пусти ниви, които персонално министър председателят показа като суперкомпютър и нов нуклеарен реактор.
Докато тези близо ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО не бъдат раздадени, тъжният шумкар Бойко ще би трябвало да обикаля ниви и села с джипката, с цел да ни разфокусира недоволството.
Като пленник на лакомия, която е по-миризлива от несменяемата му риза.
 Васил Гарнизов: Правителството пада при генерална стачка Васил Гарнизов: Правителството пада при генерална стачка
„ Протестите концентрираха вниманието на българското общество върху себе си и върху казуса, който нападат. Изненадващо привлякоха...
P.S. Споделяйте истините. Медиите не го вършат, знаем за какво, приключва той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР