Феновете на Coronation Street са убедени, че петъчният епизод на

...
Феновете на Coronation Street са убедени, че петъчният епизод на
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street „разбират“ кой се е насочил към Аби – и това „не е Каси“ на фона на нова следа

Феновете на Coronation Street са уверени, че петъчният епизод на сапунената стратегия на ITV е загатнал кой се е насочил към Аби Франклин.

Само неотдавна някой сътвори дълбоки подправени порно видеоклипове на Аби благодарение на AI и ги разгласява онлайн и в обществените медии. Аби няма визия кой го е направил и за какво, само че знае, че някой желае да я вземе. Седмици наред почитателите допускаха, че нейната съперница Каси Плъмър е отговорна, на фона на ясните й усеща към брачна половинка на Аби Кевин Уебстър и ревнивост към Аби.

Въпреки това, след петъчния епизод, феновете считат, че някой различен може да е отговорен. Гледачите на сапунка ще си спомнят, че мистериозният новопостъпил Роуън Кънлиф е набелязал Лиан със своята „ група за самоусъвършенстване “ The Institute. Роуан също отдръпва Лиан от колегата си Ник Тилсли и даже от сестра й Тоя Батерсби по време на потребност.

Роуан предизвиква Лиан да разкрие предишното си и контузията, с която се е сблъскала, употребявайки неговия принадлежности и я насочва да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР