Защо някои жени толкова често се оказват изоставени? Да оставаш самотна

...
Защо някои жени толкова често се оказват изоставени?
Да оставаш самотна
Коментари Харесай

Жените, които мъжете обичат да зарязват

Защо някои дами толкоз постоянно се оказват изоставени?

Да оставаш самотна години наред е знак, че нещо вътре в теб не е в баланс. Дали не принадлежиш към някой от тези четири вида дами, които или не съумяват да намерят мъж, или са обречени да не могат да го задържат?

Ето кои са дамите, които най-често губят в любовта. И в случай че видим някои от тези черти в своето държание, коства си усилието да се борим с тях.

1. Грижовната майка

Женският инстинкт да обгрижваме тези, които обичаме, е голяма мощ и от време на време също по този начин се трансформира в най-големия ни зложелател. Да подкрепяш колегата си е скъпо. Да вървиш цяла вечер след задните му елементи му и да мърмориш, че не си е обул чехлите и краката му ще изстинат – това не е добра тактичност. Мъжете обичат да се глезят и се поддават, когато дамата стартира да се държи с тях майчински. Но същински ценят и копнеят не за тази, която ги кара да се провиснал като кърмаче в ръцете й, а за онази, която ще ги въодушеви да бъдат герои и да я закрилят.

 Жените, които мъжете обичат да зарязват

Кофти мъжете, които е по-добре да разкарате от живота си

2. Слугинята

Това нормално е жена, която страда от надълбоко затвърден комплекс за непълноценност. Тя се стреми да заслужи любовта на мъжа, като му прислугва. Носи му вечерята на дивана, постоянно му купува стекче бира, събира безмълвно мръсните му облекла от пода и в подмяна получава от ден на ден (зле прикрито) пренебрежение. Класическа динамичност е жената-слугиня да притегля в живота си капризни егоисти, които безусловно я употребяват да върти семейството, а на по-късен стадий – да отглежда децата. Паралелно той нормално има собствен личен прочувствен и съкровен живот, несъмнено, с друга жена, която държи на себе си и с това му е забавна. В такава връзка и двамата са нещастни, само че животът на слугинята безусловно е премахнат.

3. Жената-командир

Ежедневно натрива носа на мъжа си с напомняния за това какъв брой сполучлива и самостоятелна е. Всичките му хрумвания и дейности срещат отпор – нали тя знае най-добре! Тя избира жилището и колата, тя му натяква да си смени работата, в случай че не му заплащат задоволително, тя взема решение къде ще излязат в събота вечер и на кого ще кръстят децата. Всъщност в основата на държанието на жената-командир също се крият комплекси. Тя се усеща толкоз уязвима, че под паника се старае постоянно да държи нещата под собствен надзор, другояче има възприятието, че я чака нещо неприятно. Но да се държиш с индивида до себе си като с придатък е едно от най-отблъскващите неща и тези дами или се научават да градят равностойни връзки, или биват зарязвани.

 Жените, които мъжете обичат да зарязват

4. Втората цигулка

Този вид дами са подготвени месеци или години наред да бъдат План Б и да чакат мъжа да се накани да бъде с тях. Това, несъмнено, доста, доста рядко се случва. Той може да има другарка или даже семейство, а може да е самостоятелен, само че да избира да се вижда и с други. Ако се вижда и с други, запомнете, девойки – това не е тъй като не е подготвен за връзка, а просто тъй като не ви харесва задоволително и се надява на нещо по-добро. Обикновено “втората цигулка ” въпреки всичко получава някакво внимание от обекта на копнежите си, като спорадични известия и позвънявания, секс, може даже да получи инцидентен изблик на страсти (мъжете знаят, че по този начин я държат “закачена ” на кукичката). Тя си мисли, че той я обича, само че още не го е осъзнал. Той си държи малката врата открехната, тъй като гали самолюбието си и му е комфортно да получава елементарен секс. Накрая неизбежно се появява дамата, в която той същински се влюбва, и втората цигулка излиза от играта.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР