Защо не трябва да отричаме капките на д-р Бах? Обяснява

...
Защо не трябва да отричаме капките на д-р Бах? Обяснява
Коментари Харесай

Панайот Трифонов разкрива как заболяваме от депресия

Защо не би трябвало да отхвърляме капките на доктор Бах? Обяснява в изявление за в. “Доктор” лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново в отговор на оповестената неотдавна публикация от гастроентеролога доктор Стефан Митев по тази тематика. Г-н Трифонов се занимава с биодиагностика посредством радиестезия, лекува с към 50 метода, измежду които рефлексотерапия, акупресура, вулканични и метеоритни камъни, цветотерапия. Занимава се с физикална радиестезия, чийто представител е френският радиофизик проф. Луи Тюрен.
- Г-н Трифонов, пожелахте да изразите своето противоречие с позицията на доктор Стефан Митев по отношение на успеваемостта на капките на доктор Бах? Защо? Д-р Митев се аргументира с научни проучвания.
- Ще се опитам да обясня за какво капките на доктор Бах не са менте. Първо, доктор Бах държи ръката си над някакво растение и следи дали и по какъв начин това ще се отрази на прочувственото му положение, дали и по какъв начин ще се трансформират страстите му. Това не е ли еднакво на клинично тестване?
Второ, капките на доктор Бах съдържат минимално количество материал, което е принцип в хомеопатията, т.е., лечение с информация. Същото е и при така наречен вербална хомеопатия, където единствено с думите, които излъчват електромагнитните талази, се образуват медикаменти за съответните заболявания. Аз получавам медикаменти за доста заболявания точно по този метод. Като ги слага на вълномера, както растението ми дава съответната електромагнитна вълна, по този начин и изречената над водата дума, сложена на вълномера, ми дава същата вълна.
Росата в растенията - да, това е вода, а тя запаметява всякаква информация. Всички субстанции се разтварят във водата и даже 2-3 молекули могат да способстват за здравословното влияние на водата. Така както мозъкът кръстосва няколко неврона, с цел да резервира знанието, по този начин е и при водата. И надлежно по този метод, посредством електромагнитни талази, работи и чистата роса, получена от растенията в природата.

Цялото изявление с Панайот Трифонов, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР