Защо не партия? Вместо да учредят партия, отцепниците от Има

...
Защо не партия? Вместо да учредят партия, отцепниците от Има
Коментари Харесай

Василев и Радулов оглавяват новият проект с отцепниците от ИТН

Защо не партия?

Вместо да учредят партия, отцепниците от " ИТН " имат планове да основат гражданско придвижване, тъй като регистрацията му е по-лесна от тази на партия. Така отцепниците ще имат действителна опция да вземат участие в възможни предварителни избори през октомври.

Кой ще взе участие?

Без Георги Георгиев ще бъде гражданското придвижване на отцепниците от Има Такъв Народ. Спряганият преди време за районен министър в нов кабинет на Кирил Петков съобщи пред OFFNews, че няма да взе участие в политическия план. Самият Георгиев беше препоръчан за началник на районното ведомство в неслучилия се кабинет на Пламен Николов от Има Такъв Народ. Светлин Стоянов, съобщи пред OFFNews, че към момента обмисля дали да се включи към придвижването. Виктория Василева, която преди дни публично напусна Народното събрание, сигурно няма да се включи, тъй като съобщи, че се отдръпва от политиката.

Междувременно разпадът в Има Такъв Народ продължава - през днешния ден регионалният координатор на Има Такъв Народ в Сливен Диньо Добрев разгласи, че напуща партията поради разочарованието си. Източници на OFFNews настояват, че има голям брой поръчки от редица структури на Има Такъв Народ за присъединение към гражданското движение
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР