Защо най-добрите бюти тайни се “крият зад кулисите на модните

...
Защо най-добрите бюти тайни се “крият зад кулисите на модните
Коментари Харесай

4 бюти съвета от бекстейджа на Седмицата на модата в Ню Йорк

Защо най-хубавите бюти секрети се “крият ” зад кулисите на стилните ревюта?

Именно там всичко би трябвало да се случи хем съвършено, хем за негативно време. Професионалистите в грима и прическите са усвоили някои трикове до съвършенство и с помощта на тях моделите наподобяват безупречно на стилната сцена.

Ето и кои са препоръките, споделени от най-хубавите коафьори от Седмицата на модата в Ню Йорк:

#Да живее мусът за коса! Според креативния шеф на Wella Юджийн Сюлейман, мусът за коса се завръща с цялостна мощ, само че не поради повода, която си мислите: “ Не го употребявам за размер, а за текстура и компактност на косата – нанасям го в корените и когато изсуша косата със сешоар, резултатът е съвършен! “, споделя той.

 4 бюти съвета от бекстейджа на Седмицата на модата в Ню Йорк

#Укротете опърничевата… коса.  Всички тези дребни косъмчета към косата, които доста постоянно имат “собствено мнение ”, може да приберете благодарение на остаряла четка за зъби и малко лак. Напръскайте напълно малко от продукта върху четката и срешете обратно стърчащите косъмчета, когато желаете косата ви да наподобява безупречно прибрана.

#Попийте непотребното.  Искате ли оня матиран и съвършен свършек на грима си? Според гримьора Том Пичау, този резултат се реализира най-лесно и бързо благодарение на кърпичка: “ Просто притиснете напълно леко една салфетка към лицето си, с цел да може тя да попие всичко това, което кожата не е съумяла. Изглежда обикновено, само че работи безотказно “, споделя той.

#Оставете балсама, съществено.  Според креативния шеф на Redken, за идеални резултати, би трябвало да се остави известно количество от балсама върху косата: “ Винаги оставям малко от продукта, най-много на краищата. Този трик освен прави косата по-красива и блестяща, само че и я защищава от сухотата и неприятното време през по-студените дни “.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР