Защо мен? Кой го реши? Аз съм толкова обикновен човек

...
Защо мен? Кой го реши? Аз съм толкова обикновен човек
Коментари Харесай

Защо синът на Джокович пита за Григор? Българинът отговаря на въпросите на другите играчи

" Защо мен? Кой го реши? Аз съм толкоз елементарен човек " - по този начин реагира Григор Димитров, когато разбра, че от ATP са решили да създадат видео, в което останалите тенисисти му задават въпроси. Този опит се оказа извънредно занимателен и можехме да разберем от първо лице какво е да си в обувките на Григор, по какъв начин е бил откраднат неговия часовник през предходната година и за какво първата ни ракета е тематика на разискване в дома на Новак Джокович, а ето и какви бяха въпросите на играчите към международния номер 10:

Феликс Оже-Алиасим: Привет, Григор! Това съм аз, Феликс. Понякога упражняваме дружно в Монако и знам, че обичаш през уикендите да отскачаш до Милано. Кога ще ме заведеш там и ще ме разведеш? Трябва да знам какво е хубаво там.

- Сега щом знам, че си отворен към това, то ще се веселя да те взема със себе си, дребосъче. Ще ти покажа тайните на живота през уикенда. Ще караме бързи коли, ще се насладим на хубава храна, малко шопинг, ще попием от атмосферата и е време да се връщаме на корта, приятелю. Ще го уредим. 

Новак Джокович: Григор, знам че си огромен почитател на гривните Van Cleef. Колко имаш? Между другото, моят наследник ме попита дали може да носи такава гривна, само че му споделих, че това няма по какъв начин да се случи на 9-годишна възраст. Той обаче ме попита за какво ти тогава ги носиш и разбра, че може да бъдат и мъжки аксесоар. Просто имай поради, че към този момент се приказва за теб у дома, тъй че ти благодаря или пък не ти благодаря.

- Новак, повече, в сравнение с можеш да сложиш на китката си, дребосъче. Голям почитател съм на тази марка. Не съм сигурен дали можеш да понесеш толкоз искра, само че можем да опитаме.

Танаси Кокинакис: Здрасти, Григор! Исках да попитам какъв брой дубъла и фотоси лиши, с цел да подберете най-хубавите за фотосесията ти на долни дрехи с Lacoste?

- Благодаря ти за въпроса, Коки! Ще бъда почтен с теб и ще ти кажа, че лиши през целия ден фотоси и трябваше да бъде единствено по долни дрехи в продължение на 9 часа. Имаше някои доста неуместни неща, които трябваше да нося по време на фотосите, само че не се усещам удобно да споделя сега.

Томи Пол: Искам Григор да ми опише по какъв начин е бил откраднат часовника му. Знам, че е неприятна тематика, само че усещам, че хората би трябвало да знаят.

- Томи, благодаря, че ми подсети този мъчителен миг за мен. Накратко се случи следното - карах кола и внезапно мотоциклетист се приближи до мен и счупи едно от страничните ми огледала. Аз се пробвах да го оправя, само че тогава откъм гърба се появи още един човек и ме хвана за ръката. Опитах да се съпротивлявам и държах часовник в ръката си, само че той го преряза с нещо доста остро и го отмъкна. Хубавото е, че нищо не се случи с ръката ми. Надявам се този отговор да те удоволетворява.

Александър Бублик: Григор, постоянно съм желал да те запитвам по какъв начин миришеш толкоз добре на корта. Играли сме цели 6 пъти и постоянно ухаеш съвършено. Сподели ми тайната си, тъй като имам възприятието, че сме излезли на вечеря.

- Алекс, щом двамата сме на корта, считай го за среща. Радвам се, че замирисвам добре. Това е в действителност значимо. Мисля, че съвсем постоянно сме играли рано денем и това несъмнено оказва помощ. Използвам доста разнообразни парфюми, тъй че можеш да ме попиташ идващия път в съблекалнята и ще ти покажа.

Хуберт Хуркач: Григор, желая да попитам какво е човек да бъде в твоите обувки? Как да реализираме това равнище на живот?

- Съжалявам, само че постоянно се развеселявам, когато видя Хуби. Хуби, дружно сме съвсем всеки ден и ти демонстрирам този метод на живот от близко и какво ти би трябвало, с цел да го живееш. Гордея се с теб, че си оставил брадата да пораства, както те посъветвах. Колите също са доста значими, а ти се справяш отлично по този параграф. Освен това си страховит тенисист, което е главното. Трябва да излизаш малко повече с мен и ще постигнеш доста неща. Заедно можем да нанесем доста вреди. Изцяло съм твой, Хуби.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР