Защо Кирил Петков не е разследван, обвинен и със свален

...
Защо Кирил Петков не е разследван, обвинен и със свален
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Защо Кирил Петков не е разследван, обвинен и със свален имунитет, за да застане пред съда?

Защо Кирил Петков не е разследван, упрекнат и със свален имунитет, с цел да застане пред съда? Това е един от въпросите, които задава анализаторът и редови член на ГЕРБ Георги Харизанов по проблема с изказванията, че заплашва министър Йиоловски и се постанова да му бъде обезпечена защита.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Уважаеми български данъкоплатци, Тъй като очевидно продължавате да плащате сериозната защита на министъра на електронното ръководство – ще лишава няколко минути от скъпото ви време, с цел да помислим дружно по този незабравим проблем. Министър Йоловски продължава да твърди, че е заплашван от ръководителя на партията-мандатоносител на държавното управление му и от съдружника на премиера му – Кирил Петков. В подобен случай не следва ли всички дружно да си сложим следните логичен задания:

Задача първа.

Ако тази защита още стои, значи службите и междуведомствените комисии, разгледали случая и назначили въпросната защита, са възприели опасността като действителна. Което слага на дневен ред най-логичният вероятен въпрос: – Защо Кирил Петков не е разследван, упрекнат и със свален имунитет, с цел да застане пред съда?

Задача втора.

Кирил Петков е почтен, службите са подведени и за следващ път са взели някакво аматьорско решение. Заради което всички вие, уважаеми данъкоплатци, плащате денонощната физическа защита на министъра и фамилията му. Което пък слага на дневен ред най-логичният вероятен въпрос: – Защо министърт не е разследван, упрекнат и съден за набеждаване и лъжесвидетелстване?

Защото е едно от двете. Трето няма.

Едната от тези две хипотези е действителната и единия от тези двама господа е направил свръхнагло престъпление. След което продължава да си върви на държавната работица и да кръжи из малките екрани. Неразследван, необвинен и непритесняван от никого. От никого!

А в този момент си представете, че вие, жители, заплашите министър.

Или че набедите политически водач в тежко закононарушение. Колко ли минути ще минат, преди ГДБОП да влезе у вас дружно с входната врата? Абсурдът, наименуван “на положителните сили всичко им е разрешено и простено ” продължава с цялостна мощ. Разбира се – за Ваша сметка. Наздраве. Още отзиви и разбори прочетете в графа Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР