Защо денят започва така? Традицията с леденото хоро в Калофер e

...
Защо денят започва така?
Традицията с леденото хоро в Калофер e
Коментари Харесай

Доверявате ли се на новината, че тежък COVID състарява мозъка с 10 години?

Защо денят стартира по този начин?

Традицията с леденото хоро в Калофер e спазена и тази година. Празнуваме Йордановден!

Рискът да загубиш пари в банка по-висок, от вложените в жилище на зелено. Защо това е по този начин, изяснява Георги Шопов от Асоциацията на строителните бизнесмени.

Новак Джокович не може да влезе в Австралия, взеха решение управляващите в щата Виктория. Адвокатите на тенисиста ще апелират.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Тежка Коронавирус зараза се равнява на 10 година състаряване на мозъка. Това написа, като цитира ръководителя на Института по психологично здраве проф. Ваня Матанова. Ето и повода: при ковид количеството О2 към мозъка понижава и това води до нарушавания във действието му. " 2-3 месеца след зараза се появяват нарушавания на краткосрочната памет - губим информация и не можем да активираме към този момент призната, запомнена информация ", уточни проф. Матанова. Тя поучава болните и околните им при тежко протичане на COVID-19 да търсят консултация с невролог.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР