Защо денят започва така? Продължава да намалява процентът на положителни за

...
Защо денят започва така?
Продължава да намалява процентът на положителни за
Коментари Харесай

Подкрепяте ли наложения мораториум върху цената на тока, водата и парното?

Защо денят стартира по този начин?

Продължава да понижава процентът на позитивни за ковид проби.

Многогласното високо пеене или " икане ", особено единствено за благоевградските села Долен и Сатовча, беше прието от ЮНЕСКО за нематериално културно завещание на човечеството.

Александър Везенков изигра нов страховит мач в Евролигата, като приключи с най-вече точки в отбора на Олимпиакос. Българската звезда оказа помощ на гръцкия гранд да победи с 83:60 немския Байерн Мюнхен, съобщи " Корнер ". За Везенков това бе следващ мач на доста високо равнище от началото на шампионата, като той вкара 16 точки, добави 9 битки и една асистенция за триумфа.

Бившият служител на реда от Минеаполис Дерек Шовин пледира " отговорен " по обвиняването за нарушение гражданските права на чернокожия американец Джордж Флойд, чиято гибел по време на арест възбуди интернационалното придвижване Black lives matter.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

След като през вчерашния ден ГЕРБ-СДС предложиха мораториум върху цената на електрическата енергия, водата и парното от 1 януари тази година, депутатите, като се изключи тези от Движение за права и свободи, го одобриха, а Енергийният регулатор отсрочи откритото разискване на скока в цените. След съвещание на Министерския съвет обаче Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на премиера, разгласи, че наложеният мораториум е " неразбираем " и би трябвало да бъде прегласуван. В последна сметка, новосфор, парното и водата да има и той да е в действие 16 декември до 31 март 2022 година

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР