Защо денят започва така? Български общини все още бедстват след

...
Защо денят започва така? Български общини все още бедстват след
Коментари Харесай

Давате ли 100 дни толеранс на новото правителство?

Защо денят стартира по този начин?

Български общини към момента бедстват след падналите дъждове.

Броят на жертвите от невижданата серия торнада в Съединени американски щати може да нарасне, а възобновяване да отнеме години.

Лудогорец претърпя една от най-тежките си загуби, откогато е хегемон в българския футбол.

Илон Мъск е персона на годината за списание " Тайм ".

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

България да има нов основен прокурор, да няма нито един пенсионер с приход под линията на бедността, законно издигната автомагистрала " Хемус " и тунел под Шипка. Това са хоризонтите на новия министър председател Кирил Петков в първата му програмна тирада.

Заедно с това Петков насочи молба към опозиционните партии - ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", да му бъде посочена всяка позволена в ръководството неточност, както и да следи всяко негово деяние, тъй като то ръководи парите на народа. Петков се зарече да е министър председател на всички българи, като даде обещание да работи с всички кметове, без значение на партийната им принадлежност.

Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната ", беше утвърден за министър-председател през вчерашния ден с гласовете на безусловно всички 134 депутати от четирите партии в ръководещата коалиция Политическа партия, Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". Против гласоподаваха всички останали от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР