Защо да не се оженя след Капките? Ами не е

...
Защо да не се оженя след Капките? Ами не е
Коментари Харесай

Ще звучи Менделсон: Зомбори и Бабинова стягат сватба след Капките

" Защо да не се оженя след " Капките "? Ами не е неприятна концепцията. "

Това споделя огромната звезда в шоуто " Като две капки вода " Владимир Зомбори, който се оказа изненадата на сезона освен с съвършените си превъплъщения, само че и с отличното пеене и като дами, и като мъже.

" Не е елементарно, само че аз съм работлив ", с усмивка споделя Зомбори.

Кога и къде тъкмо ще бъде сватбата, към този момент няма изясненост. Не е ясно и дали Замбори е предложил женитба на половинката си - колежката си Весела Бабинова. Ясно е единствено, че артистът, който прави възторг в шоуто за имитатори, е твърдо решен да мине под венчило.

Всъщност музикалният гений на Влади не би трябвало да изненадва никого. Преди повече от 13 година, още до момента в който е млад артист в " Малък градски спектакъл ", той се изявява в несъществуващия към този момент формат " Х фактор ". Зомбори стига до последното ходило в шоуто - финала, само че е първият, който си потегля от него.

Най-голямата му поддръжка е колежката му Весела Бабинова, с която имат дъщеричка, само че още нямат брак.

Двамата се срещат в коридорите на НАТФИЗ, където учат актьорско майсторство - тя в класа на проф. Пламен Марков, а той - на проф. Атанас Атанасов.

" Много се впечатлих от неговото име преди всичко, след това от всичко друго към него ", споделя Весела за мъжа си.

Прадядото на сензацията в " Капките " Владимир Зомбори бил сладкар на княз Фердинанд. Именно поради владетеля на България прароднината на артиста идва в България. Когато Фердинанд е определен за княз на родината ни, носещият синя кръв във вените си взима у нас най-хубавия си занаятчия на сладки произведения - прадядото на Зомбори. Именно по тази причина семейството на артиста е странна за родните ширини и малко на брой я произнасят вярно - с акцентиране на първата сричка, написа " България Днес ".

" Фамилията ми идва от Унгария. Дори има град с име като моето в Сърбия - Сомбори, който е на границата. Сомбори са наричани хората, идващи от този град ", споделя Зомбори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР