Защо bTV са пропуснали да покажат всички данни? Този въпрос,

...
Защо bTV са пропуснали да покажат всички данни? Този въпрос,
Коментари Харесай

Скриха ли данни, че Слави Трифонов ще спечели предсрочните избори?

Защо bTV са пропуснали да покажат всички данни? Този въпрос, освен това в две следващи изявления в профила си в Twitter, слага зам.-председателя на " ИТН " и основен сценарист на " Шоуто на Слави " Тошко Йорданов.

Йорданов демонстрира диаграма на изследване на " Маркет линкс " за настройките за предварителни парламентарни избори. Изследването е измежду 1053 души над 18-годишна възраст, извършено е в интервала 16 - 23 април, 2021 година и е финансирано от bTV и " Маркет линкс ". В истинската публикация, bTV натъртва на това, че ГЕРБ води с под 1% на " ИТН " (21,1% против 20,3%), само че в действителност информацията е непълна. Това е резултатът в рубрика " сигурно ще гласоподавам ".

В рубрика " по-скоро ще гласоподавам ", партията на Слави Трифонов води - с 24,1% против единствено 14,6% за ГЕРБ, т.е. разликата е съвсем 10%! В рубрика " Колебая се/не мога да дефинира ", " ИТН " отново има преимущество - 15,5% против 7,1% за ГЕРБ. Като се има поради това и се сумират нещата в рубрика " Всички ", " ИТН " води с 18,7% против 16,5% за ГЕРБ-СДС според проучването. Голям е обаче процентът на нерешилите - 13,2 на 100.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР