Защо бившата телевизионна звезда Гена Трайкова се носи облечена в

...
Защо бившата телевизионна звезда Гена Трайкова се носи облечена в
Коментари Харесай

В траур ли е Гена Трайкова?

Защо някогашната телевизионна звезда Гена Трайкова се носи облечена в черно от главата до петите? Да не е в печал? Тези въпроси си задаваха оня ден по обяд софиянци, засекли я в региона на дребното НДК, където е постройката на Би Ти Ви.

Прехвърлилата 40-те русокоска бе отскочила до малко магазинче за лакомства, кафе и цигари наоколо до работното си място. Трайкова бе изтупана с черна блуза, дънки и боти в гарваново черно. В същия погребален цвят бяха даже защитната й маска за лице и шнолата на косата й. Единствено шарената й дамска чанта на цветя разчупваше погребалния стайлинг. Минорното й въодушевление обаче в допълнение подсилваше чувството, че скърби за някого, писа " Уикенд ".

Гена бе мушнала слушалките на джиесема си в ушите и евентуално гледаше в придвижване обедните излъчвания вести. Трайкова влезе в магазинчето и си взе от там чаша горещо кафе в картонена чашка и пакет цигари, само че нито за момент не извади слушалките от ушите си. След това някогашната възлюбена на Венелин Петков реши да редуцира времето за секване и да не търси пешеходна пътека. Гена се промуши сред преминаващите коли и мина на отсрещния тротоар. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР