Защитникът от английския национален отбор Тайрън Мингс заяви, че е

...
Защитникът от английския национален отбор Тайрън Мингс заяви, че е
Коментари Харесай

Мингс за расистките обиди: Започнаха още на загрявката

Защитникът от британския народен тим Тайрън Мингс съобщи, че е чувал расистки намеци от трибуните още на загрявката преди мача от евроквалификациите против България в София.

Футболистът на " Астън Вила " направи своя дебют за " Трите лъва " при разгромната победа с 6:0 на стадион " Васил Левски ", само че по свои адрес чу неприятни викания, поради които мачът беше преустановяван два пъти през първото полувреме.
Английските футболисти: Съжаляваме, че България беше показана от идиоти Рахийм Стърлинг се подигра на Балъков, Рашфорд похвали Ивелин Попов
" Чух ги още преди началото, по време на загрявката. Чуваха се ясно. Говорихме си преди публично да излезем на терена. Няма какво да разказвам. Всички чухте звуците. Но бяхме задружни, взехме точното решение. Преди края на първото полувреме обсъдихме дали да не напуснем терена, тъй като това беше идната стъпка по протокол. Оставаха обаче няколко минути. Решихме да ги изиграем, да се съберем на почивката и да вземем вярното решение ", съобщи Мингс след мача, представен от " Мирър ".

" Бяхме удовлетворени от това, че взехме решение да продължим, от това, че през втората част нещата се усъвършенстваха. Мисля, че направихме добре, като следвахме протокола. През второто полувреме беше по-добре ", добави той.

Снимка: Reuters

26-годишният Мингс е безапелационен, че виковете са били неприятни, само че не са повлияли върху играта му.

" Не ме засегнаха доста. Жал ми е за хората, които имат сходни възгледи. Мисля, че това не е отношение на цялата страна. Радвам се, че бяха взети точните ограничения. Не засегнаха възприятията ми, за това няма да депозирам недоволство. Имам обвързване към хората, които са били афектирани от това държание, макар че аз не бях. Не знам за какво не се засегнах, по този начин се случи "

Мингс разкри и по какъв начин е подал сигнала до съдията за расистките викания.

" Гордея се с решението, което взехме. Първо споделих на Хари Кейн, той приказва със селекционера, който заяви на четвъртия арбитър. Но вярното решение беше да оставим футболът да приказва вместо нас. Гордея се, че бяхме задружни! Дойдохме тук да играем футбол, а не да водим такива диалози. Важно беше дружно да вземем решението. Ние сме представители на доста хора и трябваше да излезем с позиция ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР