Защитникът Нуно Томаш подписа тригодишен договор с ЦСКА. Бранителят игра

...
Защитникът Нуно Томаш подписа тригодишен договор с ЦСКА. Бранителят игра
Коментари Харесай

Португалски ас се обвърза с ЦСКА за 3 години

Защитникът Нуно Томаш подписа тригодишен контракт с ЦСКА. Бранителят игра на " Армията " като преотстъпен от Беленензеш през пролетния полусезон, а в този момент парафира непрекъснат контракт и се причисли към подготовката на " алените " в Тетевен.
 Пената: Работата в ЦСКА ще я свършим ние, лъвовете
Финансовите елементи по договорката остават конфиденциални сред клубовете.

Нуно Мигел Адро Томаш дебаркира на " Армията " в края на февруари и въпреки да не бе водил подготовка с тима, бързо се приспособява и записа 12 мача за състезание и 3 в шампионата за Купата на страната, действайки в центъра и левия фланг на ариергарда.

" Щастлив съм, че оставам в ЦСКА. През тези 3 месеца се убедих, че това е в действителност огромен клуб, с който мога да сбъдна фантазиите си и да спечелвам титли.

Възхитен съм от поддръжката на публиката и се надявам да радваме почитателите и отсега нататък. Сега малко не ни доближи за купата, само че съм убеден, че ще ликуваме в идния сезон ", съобщи португалецът пред формалния уебсайт на клуба от Борисовата градина.

През миналия сезон ЦСКА остана втори в крайното класиране, като интригата за титлата  с Лудогорец остана до последния кръг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР