Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов може да започне като титуляр

...
Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов може да започне като титуляр
Коментари Харесай

Гласят Гълъбов за титуляр срещу Славия

Защитникът на ЦСКА Пламен Гълъбов може да стартира като титуляр в мача със Славия. Двубоят е в събота от 20:45 часа на " Армията ".

Стойчо Младенов няма да трансформира двойката в ядрото на ариергарда от предходния дуел против Черно море. Там ще останат посочилите положително съгласие Юрген Матей и Томас Лам.

Гълъбов обаче може да бъде предпочетен за позицията десен краен бранител за сметка на Иван Турицов, написа " Тема спорт ". Този ход ще бъде натрапен от наказването на родния национал, който ще пропусне първия мач от груповата фаза на Лигата на конференциите против Рома. Гостуването на " Олимпико " е единствено 5 дни след столичното дерби.

Пламен Гълъбов започва като десен бек и в контролата с Банско, а Стойчо Младенов и щабът му ще желаят той да натрупа спомагателен игрови опит в формален дуел преди значимото посещение в Рим.

Припомняме, че 25-годишният футболист не за първи път е употребен отдясно на отбраната, като работи там и при историческата победа над Базел с 3:1 през миналата акция.
 ЦСКА желае 2.5 млн. евро за Жорди Кайседо
ЦСКА желае 2.5 млн. евро за Жорди Кайседо

Към нападателя е имало интерес от няколко клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР