Защитникът на Тотнъм Ян Вертонген отговори задочно на Джорджо Киелини.

...
Защитникът на Тотнъм Ян Вертонген отговори задочно на Джорджо Киелини.
Коментари Харесай

Вертонген: Ювентус е голям отбор, но не играе красив футбол

Защитникът на Тотнъм Ян Вертонген отговори задочно на Джорджо Киелини. Италианският защитник съобщи след триумфа на Ювентус с 2:1 на " Уембли ", че на " Шпорите " им липсва нещо малко, с цел да могат да се опълчват на " бианконерите ". Според белгиеца пък Юве е огромен тим, само че не играе хубав футбол и може би по тази причина от много години няма триумф в Шампионската лига.

" Ювентус също от дълго време не е печелил Шампионската лига, за разлика да вземем за пример от Барселона. Ние желаеме да играем атакуващ футбол като каталунците. Винаги има две гледни точки. Юве са спечелили Скудетото толкоз доста пъти, а имат триумфи и в Шампионската лига. Очевидно е, че са добър тим, само че стилът им не е подобен, какъвто ние бихме желали да демонстрираме. Аз считам, че нашият жанр е по-добър. Ние имаме лична еднаквост. Можехме да действаме с 5-6 играчи в отбрана, само че това не е нашата игра ", съобщи Вертонген.

Белгиецът даже към момента счита, че Тотнъм е трябвало да продължи напред.

" Искахме да покажем за какво сме в този шампионат и на какво сме способни - да нападаме и да преобладаваме на терена. Трябваше по-рано да си решим мача ", добави бранителят.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР