Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд заяви, че е щастлив при

...
Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд заяви, че е щастлив при
Коментари Харесай

Алдервейрелд: Щастлив съм в Тотнъм, но ще видим какво ще стане

Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд съобщи, че е благополучен при “шпорите”, въпреки проточилите се договаряния за нов договор на бранителя, който предизвикат от ден на ден спекулации за бъдещето му. Белгиецът изигра три впечатляващи сезона след прекосяването си от Атлетико Мадрид и се наложи като един от най-стабилните играчи във Висшата лига. Негови представители започнаха диалози с отбора от северен Лондон за нов договор от предишния декември, само че резултат към момента няма, а актуалното съглашение сред двете страни е до 2019-а.
#COYS Toby Alderweireld 'happy' at Tottenham but reveals he hasn't been offered a new deal at the club https://t.co/G6A6SPAZcT
— E-Spurs (@e_spurs) October 6, 2017

“Имах отличен диалог с мениджъра. Заявих му, че съм напълно фокусиран към футбола и представянето си в този миг. Можете да видите, че съм благополучен тук и пробвам да направя най-хубавото за тима. За останалото не знам, ще забележим какво ще стане”, съобщи Алдервейрелд, само че въпреки всичко призна, че към този миг не текат нови диалози за продължение не договора му.

Той образува чудесно взаимоотношение в центъра на защитата с новопривлечения за рекордна сума Давинсон Санчес и съотборникът си в националния тим Ян Вертонген.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР