Защитникът на Славия , който претърпя по-рано днес по време

...
Защитникът на Славия , който претърпя по-рано днес по време
Коментари Харесай

Виктор Генев е с комоцио след тежкия сблъсък по време на мача срещу Локомотив Сф

Защитникът на Славия, който претърпя по-рано през днешния ден по време на дуела против Локомотив София, оповестиха от клуба.

Припомняме ви, че Генев се сблъска доста неприятно със стража на " червено-черните " Александър Любенов в резултат на което той получи контузия на главата и се наложи да бъде откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение за спомагателни прегледи.

Добрата вест за всички почитатели на " белите " е, че опитният защитник няма други пострадвания по тялото си и е бил освободен за домашно лекуване.

" Защитникът на Славия Виктор Генев, получил тежка травма след конфликт с вратаря на Локомотив София Александър Любенов в мача от деветия кръг в Първа лига сред двата тима, е минал обстойни прегледи във Военно-медицинска академия. Диагнозата му е комоцио, а футболистът е освободен за домашно лекуване. Генев няма други пострадвания по главата и гръбначния дирек, чака го възобновяване ", написаха от ПФК Славия.

Иначе срещата на стадион " Александър Шаламанов " приключи с, което вбеси домакинските последователи, които изпратиха с крясъци " Оставка " старши треньоа Хосе Мария Бакеро.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР