Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба изрази радостта си от

...
Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба изрази радостта си от
Коментари Харесай

Алаба обясни щурото си празнуване със стол

Защитникът на Реал Мадрид Дейвид Алаба изрази насладата си от успеха над Пари Сен Жермен с 3:1 в Шампионската лига, като също по този начин изясни на какво се дължи ексцентричното му отпразнуване на третия гол на Карим Бензема, когато австрийският национал размаха бял стол пред почитателите на отбора.

“Добре е понякога да пробвам някое ново отпразнуване. Не съм го възнамерявал, това беше плод на страстта. С толкоз страховит поврат можеш да полудееш! Трябваше да го отпразнуваме със жанр и в съблекалнята. Феновете не ни оставиха сами на терена, подтикнаха цялата ни игра и най-после им се отплатихме. Това беше вълшебна вечер!

"Това е първият ми сезон тук и не желаех да отпадна на 1/8-финал. Всички знаят какъв брой значим за нас е Карим. Разбира се, той реши мача с трите си гола, само че неговата харизма, мощ и лидерски качества също са доста значими за нас. Той е състезател от международна класа. Дано да вкара три гола и на 1/4-финалите. Ако играем по този начин и сме сплотени, можем да победим всеки тим в Европа”, съобщи Алаба пред Sport 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР