Защитникът на Реал Мадрид Дани Карвахал призна превъзходството на Манчестър

...
Защитникът на Реал Мадрид Дани Карвахал призна превъзходството на Манчестър
Коментари Харесай

Карвахал: Тотално ни надиграха

Защитникът на Реал Мадрид Дани Карвахал призна превъзходството на Манчестър Сити в реванша на " Етихад " от 1/2-финала в Шампионската лига. " Гражданите " завоюваха с 4:0, а испанецът съобщи, че те тотално са надиграли неговия отбор в този мач.

" Играхме против противник, който бе по-добър от нас в този мач. Тотално ни надиграха. Трябва да признаем, че Сити бе по-добрият тим, а на нас ни липсваше нещо. Не става въпрос за отношение, само че позволихме прекалено много да ни пресират. През второто полувреме имахме положителни моменти. Знаехме, че Сити са доста мощни вкъщи, само че след първия мач имахме вярата, че можем да се представим по-добре от това, което показахме през днешния ден. Ние сме Реал Мадрид и ще се върнем по-силни. Ще работим крепко, с цел да се завърнем още веднъж през идващия сезон ", съобщи Карвахал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР