Защитникът на призна за проблеми в играта на отбора след

...
Защитникът на призна за проблеми в играта на отбора след
Коментари Харесай

Живко Атанасов: Ние сме Левски, не може да се радваме на победа във Враца

Защитникът на призна за проблеми в играта на тима след триумфа с 3:1 при гостуването на Ботев във Враца. Роденият през 1991 година защитник показа пред камерата на Sportal.bg, че играта на тима е надалеч от мечтаното.

" През първото полувреме имахме много пропуски в играта си. Добре стана, че не вкараха дузпата. През второто полувреме се " събудихме " и дружно като тим се върнахме в мача. Отборът на Ботев е ръстов, играят добре при центрирания ", разяснява юношата на " сините ", който носи капитанската лента във Враца.

" Усещането е необикновено. Сбъдната фантазия. Израстнал съм в клуба, бил съм капитан на юношеските обединения, дублиращия отбор, а в този момент и на първия тим. Не е елементарно, не можем да си позволим да се радваме на победа над Ботев Враца при цялото ми почитание към този клуб, тъй като ние сме въпреки всичко Левски.

Мислите ни са ориентирани към идващия мач за Купата на България, а по-късно ще мислим за шампионата. Доволен съм от съотборниците си, приветствам ги за успеха ", разяснява Атанасов. efbet Лига 21 кръг, събота 13 март  Ботев (Враца) 1:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР