Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф спечели за първи път

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф спечели за първи път
Коментари Харесай

Линдельоф за първи път избран за №1 в Швеция

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф завоюва за първи път премията " Златна топка на Швеция ", която се присъжда на най-хубавия локален футболист за календарна година. Наградата му беше връчена на специфична гала-вечер нощес, която е планувана в първия ден на лагера на националния тим.

24-годишният защитник е представен да споделя, че е благополучен да се оправи с провокации на най-високо равнище, каквито са били присъединяване му на Световното състезание в Русия, както и да играе във Висшата лига на Англия и да усъвършенства уменията си на бранител.

" Това значи всичко за мене, съобщи Линдельоф, когато получи премията на сцената и по-късно застана пред микрофона, с цел да благодари на съотборниците си и на фамилията си.

Victor Lindelof, winner of the Swedish " Golden Ball 2018 " pic.twitter.com/xgwKKQfJu3
— José (@MourinhoMindset) 12 ноември 2018 година Шведската легенда Златан Ибрахимович, който сега играе за Лос Анджелис Галакси в Съединени американски щати, беше определен за най-хубав нападател в страната за 13-и път общо. Журито го похвали, че без значение от събитията, в които се намира, постоянно бележи доста голове. Мощен, грациозен, впечатляващ!, по този начин беше разказан Златан Ибрахимович по време на връчването на премията.

На церемонията в Глоуб Арена в Стокхолм, Нила Фишер от Волфсбург пък беше отличена с Диамантената топка, която се дава на най-хубавата при дамите във футбола.Този спорт е извънредно известен в Скандинавия и шведския женски народен тим постоянно е измежду любимците на шампионати и Олимпиади.

По време на тази година тя продължи да усъвършенства играта си, като към този момент умерено може да бъде наречена състезателка от международна класа, разгласи дикторът при поканата й да се качи на сцената. 34-годишната Фишер също по този начин е изБрана за най-хубава защитничка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР